Βράβευση της SoftOne στα Mobile Excellence Awards 2022

15/12/2021, 14:03
Βράβευση της SoftOne στα Mobile Excellence Awards 2022

Δύο σημαντικά βραβεία απέσπασε για μία ακόμη φορά η SoftOne (μέλος του Ομίλου εταιρειών Olympia) στο μεγαλύτερο θεσμό επιβράβευσης του mobile business στην Ελλάδα, τα Mobile Excellence Awards 2022, που διοργανώθηκαν από την BOUSSIAS Communications.

Οι δύο αυτές, πολύ σημαντικές διακρίσεις απονεμήθηκαν στη SoftOne για τη λύση enterprise mobility Soft1 360 (στην κατηγορία “Digital Innovation through Mobile”) και για τη δωρεάν mobile υπηρεσία COVID PASS (στην κατηγορία “Mobile Digital Transactions”), κατά τη διάρκεια της σχετικής τελετής που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021, στο ξενοδοχείο Sofitel Athens Airport.

Η εφαρμογή Soft1 360 αποτελεί μία πρωτοποριακή λύση επιχειρησιακής φορητότητας, η οποία επεκτείνει την «εμβέλεια» της κεντρικής μηχανογράφησης της επιχείρησης, επιτρέποντας την απομακρυσμένη πρόσβαση και χρήση των λειτουργιών της από παντού, οποιαδήποτε χρονική στιγμή και μέσω οποιασδήποτε συσκευής (PC, Mac, tablet, smartphone). Πλήρως προσαρμοζόμενη στις ανάγκες κάθε επιχείρησης αλλά και κάθε χρήστη, η εφαρμογή βοηθά τα στελέχη των επιχειρήσεων να εργάζονται με την ίδια αποτελεσματικότητα ακόμη και όταν βρίσκονται εκτός γραφείου, καταγράφοντας αυτόματα κάθε ενέργεια στο κεντρικό σύστημα ERP.

Η mobile υπηρεσία COVID PASS αναπτύχθηκε στο πλαίσιο της ευρύτερης προσπάθειας περιορισμού των επιπτώσεων της πανδημίας Covid-19 και διατίθεται εντελώς δωρεάν για όλους τους πολίτες, επιτρέποντας την εύκολη προσθήκη του πιστοποιητικού εμβολιασμού, καθώς και της βεβαίωσης νόσησης, στο wallet οποιασδήποτε φορητής συσκευής (iOs και Android). Έτσι, διευκολύνει την καθημερινότητα των χρηστών της, καθιστώντας εξαιρετικά γρήγορη και απλή την ανάκτηση, επίδειξη και ταυτοποίηση των σχετικών πιστοποιητικών όποτε αυτό απαιτείται (βάσει των προβλεπόμενων ελέγχων).