ΕΥΔΑΠ - Backbone : Νέα εφαρμογή για την εξυπηρέτηση των καταναλωτών

04/02/2022, 12:20
ΕΥΔΑΠ - Backbone : Νέα εφαρμογή για την εξυπηρέτηση των καταναλωτών

Η εταιρεία τεχνολογίας BACKBONE κατασκεύασε και ανανέωσε το έξυπνο app της ΕΥΔΑΠ, της μεγαλύτερης εταιρείας ύδρευσης και αποχέτευσης στην Ελλάδα, με δυνατότητα εξυπηρέτησης πάνω από 7 εκατομμύρια πελάτες.

Η εφαρμογή EYDAPP ενημερώνει, απλοποιεί και αυτοματοποιεί προσωποποιημένες λειτουργίες, προσφέροντας στους πελάτης της ΕΥΔΑΠ τις δημοφιλέστερες υπηρεσίες της, πετυχαίνοντας έτσι την απλούστερη και ταχύτερη εξυπηρέτησή τους.

Πιο συγκεκριμένα, η BACKBONE ανανέωσε την εικόνα της εφαρμογής σε επίπεδο design, σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις του App Design και με έμφαση στην καλύτερη εμπειρία χρήστη (UX). Μέσω του μελετημένου σχεδιασμού, η εφαρμογή διαθέτει περιεχόμενο και λειτουργικότητα, η οποία επιτρέπει σε κάθε πελάτη να πλοηγηθεί και να εξυπηρετηθεί εύκολα, συμπεριλαμβανομένων ατόμων με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ).

Ακόμη, η BACKBONE απλοποίησε τη διαδικασία πληρωμών εντός της εφαρμογής EYDAPP, με τη δυνατότητα barcode scanning και λήψης Push Notifications για ενημερώσεις. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη και στην αγγλική γλώσσα και εναρμονισμένη με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (GDPR). Επιπλέον, ανανέωσε την εικόνα του mini site eydapp.com gr και την παρουσία του στα stores (Google Play, App Store). Τέλος, η εταιρεία τεχνολογίας αναβάθμισε το framework της πλατφόρμας στο πιο σύγχρονο Flutter, ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη ευκολία σε μελλοντικά updates.

Ο Νίκος Κουτάκης, Digital Services Director της BACKBONE δήλωσε : “ Μέσω της εφαρμογής EYDAPP αξιοποιήσαμε την τεχνολογία ώστε να διευκολύνουμε το μεγάλο έργο της εταιρείας να εξυπηρετεί άμεσα τους πελάτες της. Αυτό μας δίνει μεγάλη χαρά και μας κάνει υπερήφανους. Ευχαριστούμε την ΕΥΔΑΠ για την άψογη συνεργασία και που μας εμπιστεύτηκε αυτο το σημαντικό Έργο.”