Alpha Bank: Στις 2 Απριλίου η Έκτακτη Γενική Συνέλευση για την απόσχιση του κλάδου τραπεζικής δραστηριότητας

12/03/2021, 20:34
Alpha Bank: Στις 2 Απριλίου η Έκτακτη  Γενική Συνέλευση για την απόσχιση του κλάδου τραπεζικής δραστηριότητας

Σε έκτακτη Γενική Συνέλευση για την έγκριση της διάσπασης δι’ απόσχισης του κλάδου τραπεζικής δραστηριότητας προχωρά, στις 2 Απριλίου, η Alpha Bank.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η τράπεζα, με την από 12.3.2021 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, προσκαλούνται οι κάτοχοι κοινών, ονομαστικών, μετά δικαιώματος ψήφου, άυλων μετοχών έκδοσης της "Alpha Τράπεζα Α.Ε." να συμμετάσχουν σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 2 Απριλίου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10.00, με τα κάτωθι θέματα:

Θέμα 2ο: Τροποποίηση του Καταστατικού της διασπώμενης εταιρείας με την επωνυμία "ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ", συνεπεία της διάσπασης δι’ απόσχισης του κλάδου τραπεζικής δραστηριότητας. Παροχή εξουσιοδοτήσεων.

Σε περίπτωση που κατά την αρχική (ως ανωτέρω) συνεδρίαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης δεν επιτευχθεί η εκ του Καταστατικού οριζόμενη απαρτία προς λήψη αποφάσεων επί των θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης, θα συνέλθει από απόσταση σε πραγματικό χρόνο μέσω τηλεδιάσκεψης Επαναληπτική Γενική Συνέλευση στις 8 Απριλίου 2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10.00.