Το διεθνές Συνέδριο Τραπεζικής και Τεχνολογίας για 4η χρονιά, Online & Interactive

12/10/2021, 18:41
Το διεθνές Συνέδριο Τραπεζικής και Τεχνολογίας για 4η χρονιά, Online & Interactive

Στις 13 Οκτωβρίου 2021, ο όμιλος εταιρειών Mellon και το Digital Finance Magazine της Boussias Communications, διοργανώνουν για 4η συνεχή χρονιά, το διεθνές συνέδριο τραπεζικής και τεχνολογίας, το BankTech Conference 2021  με τίτλο «From adoption to adaptation: Riding the next wave of transformative banking» το οποίο θα πραγματοποιηθεί online και θα μεταδοθεί.

Προσκεκλημένοι διακεκριμένοι ομιλητές Ειδικοί του Κλάδου και Υψηλόβαθμα Τραπεζικά Στελέχη από Ευρωπαϊκές και Ελληνικές Τράπεζες καθώς και κορυφαίοι Πάροχοι Καινοτόμων Λύσεων Τεχνολογίας θα αποκαλύψουν στις ομιλίες τους και στα Πάνελ συζήτησης, πως ο Τραπεζικός τομέας καλείται να υιοθετήσει τα νέα μοντέλα και πρωτοποριακές λύσεις με στόχο την αξιοποίηση των ορατών και μη προοπτικών στο νέο χρηματοοικονομικό τοπίο της Ψηφιακής Τραπεζικής.

Η παγκόσμια πανδημία μετέτρεψε τις στρατηγικές των τραπεζών και των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων για τον ψηφιακό μετασχηματισμό, από μια ευκαιρία με μακρά περίοδο λεπτομερούς σχεδιασμού, σε μία επείγουσα και επιτακτική ανάγκη επαναπροσδιορισμού της αποστολής τους και καθολικής μεταμόρφωσης από τις βάσεις τους.

Οι οργανισμοί κλήθηκαν να ανταποκριθούν στις κρίσιμες επιταγές για νέα προσέγγιση προς την αγορά, υιοθετώντας νέες νοοτροπίες και πρακτικές για τη δημιουργία αξίας πέραν των κλασικών τραπεζικών υπηρεσιών. Κρίσιμη χαρακτηρίζεται ακόμα η δεκτικότητα σε εξωτερικά προϊόντα, και νέους διαύλους διάθεσης, σε συνδυασμό με την παράλληλη στάθμιση των κατάλληλων πόρων, συστημάτων και διαδικασιών, για τη διαφύλαξη της εμπιστοσύνης, της ασφάλειας, της ευελιξίας και της ανάπτυξης.

Κεντρικά Σημεία Εστίασης που θα αναλυθούν στις θεματικές ενότητες:

  • Spearheading innovations: shaping up the emerging banking ecosystem
  • Banking life after crisis mode: planning for the new normal
  • New Retail Banking activities following the pandemic crisis: Expansion? Retrenchment?
  • Contextual, Immediate, Secure, Re-imagined: creating the blueprint of the Future Bank