Στρατηγική συνεργασία Εθνικής Τράπεζας και ebay

01/02/2022, 21:03
Στρατηγική συνεργασία Εθνικής Τράπεζας και ebay

Με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας και της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων,  η Εθνική Τράπεζα προχωρά σε στρατηγική συνεργασία με το eBay, εξασφαλίζοντας μια σειρά προνομιών για τους επιχειρηματικούς πελάτες της.

Το eBay αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες διαδικτυακές πλατφόρμες αγορών, με 154 εκατ. ενεργούς αγοραστές και 1,5 δισ. καταχωρημένα προϊόντα. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή στο eBay δραστηριοποιούνται πάνω από 12 χιλιάδες Έλληνες πωλητές, που πωλούν ένα αντικείμενο κάθε 34 δευτερόλεπτα και το 2020 πούλησαν σχεδόν 1 εκατ. προϊόντα.

Με τη νέα αυτή συνεργασία, η Εθνική Τράπεζα παρέχει στις επιχειρήσεις-πελάτες της τη δυνατότητα να αποκτήσουν πρόσβαση σε μία από τις κορυφαίες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και να εκμεταλλευτούν σύγχρονα εργαλεία και πρακτικές για την προώθηση των προϊόντων τους στην διεθνή αγορά.

Τα προνόμια που εξασφαλίσαμε και προσφέρονται μέσω αυτής της συνεργασίας είναι σημαντικά. Ενδεικτικά αναφέρουμε τα εξής:

  • Δωρεάν συνδρομή eBay store για τους 3 πρώτους μήνες.
  • Υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, μέσω προνομιακών πακέτων και τιμολόγησης, σύμφωνα με το μέγεθος και τις ανάγκες της επιχείρησης.
  • Προσωπική εκπαίδευση από τους ειδικούς του eBay σε πέντε βήματα, από τη δημιουργία λογαριασμού και την ενημέρωσή του με προϊόντα, έως και την επικοινωνία με τους πελάτες.
  • Αυτοματοποιημένες και προσαρμοσμένες λύσεις για την προσθήκη νέων προϊόντων και την παρακολούθηση των παραγγελιών.
  • Βέλτιστες πρακτικές και εργαλεία μάρκετινγκ που συμβάλλουν στην αποτελεσματικότερη προώθηση των προϊόντων.

Στηρίζοντας έμπρακτα και διαρκώς την ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, καλωσορίζουμε τη συνεργασία με το eBay, εκτιμώντας ότι θα προσφέρει την τεχνογνωσία, τις μεθόδους και τα εργαλεία που θα βοηθήσουν τις ελληνικές επιχειρήσεις να αποκτήσουν ένα νέο και σύγχρονο κανάλι πωλήσεων που θα συμβάλει στην ενίσχυση της εξωστρέφειας και της ανταγωνιστικότητάς τους.