Παγκρήτια, Τράπεζες, Ελλάκτωρ, Σάκης!

28/02/2022, 11:41
Παγκρήτια, Τράπεζες, Ελλάκτωρ, Σάκης!

Με 4 καυτά θέματα στην ατζέντα της, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ψάχνει αγωνιωδώς ημερομηνία για να συνεδριάσει, προφανώς διά ζώσης, στα τέλη της εβδομάδας ή στις αρχές της επόμενης, αφού πλέον η πρόεδρος κυρία Β. Λαζαράκου θα έχει αναρρώσει πλήρως από τον κορωνοιό, που της στέρησε άλλωστε και ένα πολυδιαφημισμένο ταξίδι!

Και είναι γεγονός πως μείζονος σημασίας ζητήματα που μπαίνουν στο τραπέζι, όπως η υπόθεση Ελλάκτωρ ή η εσωτερική πληροφόρηση και χειραγώγηση σε Τρ. Πειραιώς και Alpha bank, δεν μπορούν να «εκδικαστούν» on line, παρά μόνο διά ζώσης για πολλούς και διάφορους λόγους που γίνονται κατανοητοί στους παροικούντες την χρηματιστηριακή Ιερουσαλήμ…

Υπό κανονικές συνθήκες, με βάση τον έλεγχο των υπηρεσιακών παραγόντων, στην δια ζώσης συνεδρίαση, εάν και όταν πραγματοποιηθεί και αφού προηγουμένως τα πολυαπασχολημένα μέλη του ΔΣ καταφέρουν να βρουν επιτέλους μια μέρα να συνευρεθούν από κοντά και να συνεδριάσουν, θα τεθούν εκτός των θεμάτων των τραπεζών και του Ελλάκτωρα, τόσο το ζήτημα της αύξησης κεφαλαίου της Παγκρήτιας τράπεζας, όσο και το μείζον ζήτημα της εσωτερικής πληροφόρησης και χειραγώγησης από τον Σάκη Καλλιτσάντση πριν την αύξηση κεφαλαίου του κατασκευαστικού ομίλου που τότε ηγείτο!

Το γεγονός είναι πως και τα 4 μείζονος σημασίας θέματα είναι δύσκολα, «καίνε», όχι σαν κάτι πρόστιμα της πλάκας που μπαίνουν «για τα μάτια του κόσμου» σε κάτι «ανύπαρκτους» για να δικαιολογήσουν την επιβολή ποινών της Επ. Κεφαλαιαγοράς!

Και στα «δύσκολα» πρέπει να τη δούμε την Επ. Κεφαλαιαγοράς!!! Τι θα κάνει με τις 2 καραμπινάτες υποθέσεις κατάχρησης εσωτερικής πληροφόρησης στην Alpha και την Τρ. Πειραιώς;

Τους βρήκε αυτούς που «μίλησαν» και διέρρευσαν τις ειδήσεις; Βρήκε αυτούς που άδειασαν τα χαρτοφυλάκια τους στα ψηλά, για να ξαναγοράσουν χαμηλά; Στην Αμερική όλους αυτούς θα τους είχαν «μπαγλαρώσει»!

Για να δούμε τι θα κάνουν στην Ψωροκώσταινα η κυρία Πρόεδρος και το σώμα!

Και πραγματικά θέλω να διαπιστώσω εάν κατά παρέκκλιση των ελέγχων και της χρονικής διαδικασίας των ερευνών, η υπόθεση Ελλάκτωρα θα συζητηθεί πριν την υπόθεση του Σάκη!

Αν δηλαδή, σε απλά λόγια, «θαφτεί» η υπόθεση που αφορά την πλευρά Μπακοκαυμενάκηδων – Σάκη – Εξάρχου (που είναι όλοι μαζί, μην αυταπατάσθε) και εξετασθεί μόνο η πλευρά του ζητήματος που αφορά τους Ολλανδούς