Εθνική Τράπεζα: Ο Παύλος Μυλωνάς αφήνει ολόκληρες περιοχές χωρίς κατάστημα

13/10/2022, 14:01
Εθνική Τράπεζα: Ο Παύλος Μυλωνάς αφήνει ολόκληρες περιοχές χωρίς κατάστημα

O CEO της Εθνικής Τράπεζας δείχνει το «σκληρό» πρόσωπο του επιχειρηματία, που μπροστά στο κέρδος δεν υπολογίζει τίποτε.

Μπροστά στο κέρδος, η ταλαιπωρία του πολίτη δεν μετράει. Τι και αν τόσα χρόνια στηρίζει την Τράπεζα με τις καταθέσεις του.

O Παύλος Μυλωνάς λοιπόν δείχνει το «σκληρό» πρόσωπο του επιχειρηματία, που μπροστά στο κέρδος δεν υπολογίζει τίποτε.

Η μείωση του λειτουργικού κόστους περνά μέσα από το κλείσιμο καταστημάτων και για τον CEO της Εθνικής Τράπεζας, και έτσι σειρά πήρε το μοναδικό κατάστημα στον Δήμο Πεντέλης.

Η δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά με επιστολή της προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εθνικής Τράπεζας ζητεί να ανακληθεί άμεσα η απόφαση της Τράπεζας για κλείσιμο του υποκαταστήματος Μελισσίων.

Στην επιστολή της η δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά ζητεί άμεσα συνάντηση με τη διοίκηση της Τράπεζας, καθώς επισημαίνει: «Το υποκατάστημα είναι το μοναδικό στον Δήμο Πεντέλης και εξυπηρετεί αποδεδειγμένα, πέραν των εμπόρων και καταστηματαρχών όλου του δήμου, έναν πολύ μεγάλο αριθμό νοικοκυριών, αλλά και ατόμων τρίτης ηλικίας και συνταξιούχων, οι οποίοι θα υπόκεινται σε μεγάλη ταλαιπωρία προκειμένου να πραγματοποιήσουν τις συναλλαγές τους με την Τράπεζα, καθώς θα υποχρεωθούν να μετακινούνται σε γειτονικούς δήμους προκειμένου να εξυπηρετηθούν».