Metropolitan General: Προληπτικός Oφθαλμολογικός Έλεγχος σε προνομιακή τιμή

07/04/2021, 14:09
Metropolitan General: Προληπτικός Oφθαλμολογικός Έλεγχος σε προνομιακή τιμή

Mήπως με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας θα πρέπει να κάνετε κάτι «για τα μάτια σας μόνο»; Το Metropolitan General, μέλος του Hellenic HealthCare Group, και η υπερσύγχρονη Οφθαλμολογική Κλινική του σας προσφέρουν έναν προληπτικό οφθαλμολογικό έλεγχο στην προνομιακή τιμή των 20 ευρώ που περιλαμβάνει μέτρηση της οπτικής οξύτητας, μέτρηση της ενδοφθάλμιας πίεσης (τονομέτρηση) και οφθαλμοσκόπηση από έμπειρους οφθαλμίατρους.

Ο ετήσιος έλεγχος, ιδίως σε άτομα ηλικίας άνω των 40 ετών, είναι σημαντικός για την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση και την αντιμετώπιση των παθήσεων του οπτικού συστήματος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο 210 6502662 (Δευτ.-Παρ. 08.00-20.00) και να προγραμματίσουν το ραντεβού τους έως τις 16 Απριλίου 2021. Ισχύει για συγκεκριμένο αριθμό ατόμων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Με εμπειρία 20 ετών, η πρότυπη Οφθαλμολογική Κλινική του Metropolitan General είναι πλήρως εξοπλισμένη με υπερσύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και διαθέτει εξειδικευμένα τμήματα, εργαστήρια, ειδικές κλινικές και χειρουργικές αίθουσες όπου εφαρμόζονται οι πλέον σύγχρονες ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές.

Η Κλινική ειδικεύεται στην πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία όχι μόνο των συνηθισμένων παθήσεων του οπτικού συστήματος, αλλά και δύσκολων και σπάνιων περιστατικών. Με Lasers τελευταίας γενιάς, εφαρμόζονται πρωτοποριακές θεραπείες με ελάχιστη παρέμβαση, ανώδυνες, αποτελεσματικές και διάρκειας λίγων λεπτών.

Προγραμματίστε, λοιπόν, άμεσα το ραντεβού σας… γιατί τα μάτια μας πρέπει να τα προσέχουμε σαν… τα μάτια μας!