Νέο διαγνωστικό κέντρο HealthSpot στην Κηφισιά με το κύρος του Hellenic Healthcare Group

09/11/2021, 18:58
Νέο  διαγνωστικό κέντρο HealthSpot στην Κηφισιά  με το κύρος του Hellenic Healthcare Group

Στις 6 Νοεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια  του νέου, προηγμένου διαγνωστικού κέντρου HealthSpot  (μέλος του Hellenic Healthcare Group: Yγεία, Μetropolitan Hospital, Μητέρα, Metropolitan General, Λητώ, Creta InterClinic), παρουσία εκπροσώπων του Ομίλου HHG, ιατρών συνεργατών και διευθυντών ιατρών από τα Θεραπευτήρια του Ομίλου.

Τα νέα διαγνωστικά κέντρα HealthSpot προσφέρουν μία ολοκληρωμένη και πρωτοποριακή πρόταση για την υγεία και την πρωτοβάθμια ιατρική περίθαλψη, καθώς βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία με τα έξι θεραπευτήρια του Ομίλου HHG και τους ιατρούς τους με τους οποίους οι εξεταζόμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν το ραντεβού τους – δια ζώσης ή ψηφιακά, μέσω του application Digital Clinic.

Ο κ. Ανδρέας Καρταπάνης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Θεραπευτηρίου Υγεία, επεσήμανε ότι «Τα HealthSpot είναι ένα σημαντικό αναπτυξιακό βήμα για τον Όμιλο HHG και μια σημαντική επένδυση στην υγεία, μία επένδυση που η πανδημία έκανε πιο επίκαιρη από ποτέ καθώς τα διαγνωστικά κέντρα έχουν αποκτήσει ένα ιδιαίτερο και αυξημένο ρόλο στην καθημερινότητα όλων μας.

Όταν εμπνευστήκαμε τη δημιουργία του δικτύου HealthSpot δεν οραματιστήκαμε απλώς τη δημιουργία διαγνωστικών κέντρων αλλά σχεδιάσαμε εξωνοσοκομειακούς πολυχώρους για ένα απλό check up ή για σύνθετες ιατρικές εξετάσεις υψηλών τεχνικών προδιαγραφών με βάση τις ανάγκες και τις επιθυμίες των ανθρώπων που εμπιστεύονται διαχρονικά τις δομές υγείας του HHG. Το ολοκληρωμένο δίκτυο περίθαλψης HealthSpot με σημαντική γεωγραφική διασπορά εξυπηρετεί κοντά στον τόπο κατοικίας των εξεταζόμενων χωρίς να χρειαστεί να επισκεφθούν κάποιο από τα θεραπευτήριά μας.

Μεταφέροντας σημαντικές διαγνωστικές εξετάσεις και ιατρικές διαδικασίες εκτός των θεραπευτηρίων μας επιχειρούμε να δημιουργήσουμε μία κουλτούρα πρόληψης για την υγεία στην ελληνική κοινωνία. Τα HealthSpot έρχονται για να διευκολύνουν την καθημερινότητα των συνανθρώπων μας σε θέματα υγείας με την άριστη εξυπηρέτηση, την ταχύτητα, τα πρωτοπόρα ψηφιακά εργαλεία, τις τεράστιες επιστημονικές δυνατότητες και το χαμόγελο των ανθρώπων του HHG».

Στελεχωμένο με εξειδικευμένους και διακεκριμένους ιατρούς, έμπειρο νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό και εξοπλισμένα με τεχνολογία αιχμής, το HealthSpot στην Κηφισιά, όπως και κάθε HealthSpot, αξιοποιεί νέες ψηφιακές τεχνολογίες με στόχο την άμεση και βέλτιστη εξυπηρέτηση του κοινού.

Στα HealthSpot αξιοποιούνται επίσης οι πρωτοποριακές ψηφιακές εφαρμογές του HHG όπως είναι ο Προσωπικός Φάκελος Υγείας my-Ygeia μια καινοτόμος εφαρμογή ψηφιακής αποθήκευσης και διαχείρισης ιατρικών εξετάσεων και δεδομένων που πραγματοποιούνται σε όλο τον όμιλο, και η Digital Clinic που επιτρέπει την ψηφιακή συνομιλία με ιατρό του ομίλου.

Εκτός από την Κηφισιά, τρία ακόμα HealthSpot προσφέρουν άριστες υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υγείας σε κεντρικά σημεία με εύκολη πρόσβαση σε Περιστέρι, Γλυφάδα και Πειραιά.