Νέες επενδύσεις από το ΙΑΣΩ άνω των €15 εκατ.

10/12/2021, 12:24
Νέες επενδύσεις από το ΙΑΣΩ άνω των €15 εκατ.

Σε νέες επενδύσεις που ξεπερνούν τα 15 εκατ. ευρώ προχώρησε το ΙΑΣΩ, εγκαινιάζοντας τον νέο όροφο νοσηλείας "New Luxury Wing" στις εγκαταστάσεις του στο Μαρούσι.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, με γνώμονα την άριστη εμπειρία διαμονής, το ΙΑΣΩ που είναι σήμερα η μεγαλύτερη Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική στην Ευρώπη με περισσότερους από 10.000 τοκετούς ετησίως, δημιούργησε νέες εγκαταστάσεις νοσηλείας υψηλής αισθητικής εγκαινιάζοντας τον 8ο όροφο, ο οποίος σηματοδοτεί μία νέα εποχή περίθαλψης και διαμονής για την Ελλάδα.

Το έργο του ΙΑΣΩ πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με ένα από τα πιο φημισμένα και πολυβραβευμένα αρχιτεκτονικά γραφεία με πολύ μεγάλα έργα σε όλο τον κόσμο.

Παράλληλα ανακοίνωσε την συνεργασία του με τους chef Γεωργιάννα Χιλιαδάκη και Νίκο Ρούσσο, βραβευμένων με 2 αστέρια Michelin για την εισαγωγή ενός μενού το οποίο είναι σχεδιασμένο με γνώμονα την ελληνικότητα, την ευεξία και την εποχικότητα, που θα βασίζεται στην ποιοτική πρώτη ύλη, από επιλεγμένους Έλληνες παραγωγούς, και την υγιεινή διατροφή σε συνεργασία με τους εξειδικευμένους διατροφολόγους του ΙΑΣΩ.