Η ήττα του τραπεζικού κατεστημένου!

23/07/2018, 10:30
1

...επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής, τον Νίκο Καραμούζη τον εκτιμώ και ως τραπεζίτη και ως άνθρωπο. Και ουδέποτε αμφισβήτησα τις γνώσεις και τις τραπεζικές ικανότητές του. Ωστόσο, στην περίπτωση της υποψηφιότητάς του για την Εθνική θεωρώ ότι το σύστημα της ολιγαρχίας του πλούτου στη χώρα καθώς και το μέχρι πρότινος ισχυρό τραπεζικό κατεστημένο υπέστησαν συντριπτική ήττα! Γιατί η αλήθεια είναι πως τουλάχιστον 3 μεγαλοεπιχειρηματίες στήριξαν με κάθε τρόπο την υποψηφιότητά του, ο καθένας για τους λόγους του. Και μαζί με αυτούς όλοι οι πρώην αλλά και κάποιοι νυν τραπεζίτες, με τους οποίους ο Ν. Καραμούζης αν και υπήρξε διαχρονικός αντίπαλος ξαφνικά μετατράπηκε σε καλό φίλο, όχι γιατί τον αγάπησαν ξαφνικά αλλά γιατί στην πραγματικότητα ήθελαν να επιφέρουν πλήγμα στον Γιάννη Στουρνάρα, τον οποίο μισούν και κυνηγούν για τους λόγους που οι ίδιοι ξέρουν!

Είναι οι πρώην τραπεζίτες των ρουσφετιών, των εξυπηρετήσεων, των υπόπτων χρηματοδοτήσεων, της διαπλοκής και του νταραβεριού, οι οποίοι για να χτυπήσουν μέσω της υποψηφιότητας Καραμούζη τον Στουρνάρα χρησιμοποίησαν άθλια δημοσιεύματα από πουλημένα ΜΜΕ και δημοσιογράφους-παπαγάλους που συνδέονται με χρηματιστηριακά παιχνίδια και κερδοσκοπία εις βάρος των τραπεζών και του επενδυτικού κοινού!
Είναι οι πρώην τραπεζίτες των offshore με τα λεφτά σε φορολογικούς παραδείσους στο εξωτερικό, την ώρα που καλούσαν τον απλό Έλληνα πολίτη να κρατήσει τα λεφτά του στη χώρα! Πλούσιοι τραπεζίτες με κατεστραμμένες τράπεζες που ανακεφαλαιοποιήθηκαν στην πλάτη του φορολογούμενου πολίτη!