Η εμπλοκή Ν. Σταθόπουλου ανακατεύει την τράπουλα στα κανάλια!

18/09/2021, 00:15
Η εμπλοκή Ν. Σταθόπουλου ανακατεύει την τράπουλα στα κανάλια!

Με αφορμή τις δηλώσεις Σαββίδη (μέσω τηλεδιάσκεψης) από το …Πόρτο Καρράς (και όχι από το Ροστόφ όπως οι κακές γλώσσες επιμένουν) σχετικά με το Open και τις φημολογούμενες συζητήσεις με τον Ν. Σταθόπουλο της BC Partners, το γεγονός είναι πως η έλευση της BC Partners και η εμπλοκή της στα τηλεοπτικά δρώμενα ανακατεύει την τράπουλα και προκαλεί μοιραία αλυσιδωτές εξελίξεις.

Πέραν πάσης αμφιβολίας, μετά τη μη συμφωνία με Σαββίδη για το Open (μην αποκλείετε να υπάρξει νέος κύκλος επαφών) ο Ν. Σταθόπουλος μιλάει σχεδόν με όλους τους καναλάρχες.

Και αναζητεί τηλεοπτική λύση που του είναι χρήσιμη και απαραίτητη για να συμπληρώσει τον σχεδιασμό που μέχρι στιγμής περιλαμβάνει Nova και Wind!

Η ενεργός εμπλοκή Σταθόπουλου στα τηλεοπτικά δρώμενα και η αναζήτηση τηλεοπτικού σταθμού προκαλεί κατά τα φαινόμενα αλυσιδωτές εξελίξεις, καθώς ενεργοποιεί τα αντανακλαστικά των υφιστάμενων παικτών!

Και ανοίγει το παιχνίδι προς πάσα κατεύθυνση αλλά και μεταξύ όλων!

Βεβαίως πρέπει να σημειωθεί ότι δύο τηλεοπτικοί σταθμοί πανελλαδικής εμβέλειας, ο Star και ο Alpha τελούν υπό την ίδια ιδιοκτησία, της οικογένειας Βαρδινογιάννη!