ATAXIES
#TAGS:
ΔΕΗ

Η ΔΕΗ, οι 2 εισηγμένες, οι μυστικές συναντήσεις!

03/11/2021, 12:56
Η ΔΕΗ, οι 2 εισηγμένες, οι μυστικές συναντήσεις!

Επιμένουμε, λόγω των συνθηκών, στην ειδησεογραφία, μυστική και φανερή, γύρω από την ΔΕΗ και παραθέτουμε τρία κρίσιμα στοιχεία προς σκέψη και προβληματισμό.

Πιο ειδικά:

1) Ασφαλείς πληροφορίες επιμένουν ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ένα παρασκήνιο που αφορά στην εξαγορά από την ΔΕΗ, του ενεργειακού τομέα μεγάλου ομίλου του κλάδου! Έγκυρες πηγές μιλάνε για colpo grosso που θα έχει την υπογραφή παράγοντα – ντηλαδόρου της αγοράς, με τεράστιες επιτυχίες στο παρελθόν σε θέματα εξαγορών, καθώς και διαχειριστή ξένου οίκου ο οποίος τελεί χρέη μεσολαβητή με κυβέρνηση και διοίκηση της ΔΕΗ!

2) Για όποιον δεν το έχει καταλάβει, το σημειώνω σε απλά λόγια: με την αύξηση κεφαλαίου μαμούθ που θα φτάσει τα 1,3 δις. , την έλευση – κυριαρχία των ξένων θεσμικών και την υποχώρηση του ποσοστού του Δημοσίου στο 34%, κάτω από το 51% δηλαδή, ο Γ. Στάσσης κατοχυρώνει τον διαχρονικό του ρόλο στην ΔΕΗ και αποκτά διαχειριστική κυριαρχία όντας πλέον ακλόνητος!

3) Μαθαίνω ότι η CVC, που θα αποκτήσει μέσω της αύξησης το 10% του συνόλου των μετοχών της ΔΕΗ, είναι της άποψης, την οποία διαχέει στην αγορά, ότι το επόμενο βήμα της επιχείρησης μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας του Βιβλίου Προσφορών , θα πρέπει να είναι η εξαγορά ενεργειακής εταιρείας του κλάδου, κατά προτίμηση εισηγμένης…