Ο Ν. Καραμούζης τώρα και…σεκιουριτάς!

27/12/2021, 11:35
Ο Ν. Καραμούζης τώρα και…σεκιουριτάς!

Είναι προφανές, πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι η …μπουτίκ φρούτων από την Αρτα δεν είναι επαρκής για να καλύψει τις επενδυτικές φιλοδοξίες του fund του Νίκου Καραμούζη, ο οποίος συνεπικουρείται από τα κεφάλαια του Ιδρύματος Ωνάση και του μετρ των δημοσίων σχέσεων, Σπύρου Θεοδωρόπουλου, ο οποίος όσο άλλος κανείς, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον τη στήριξη που διαχρονικά του παρείχαν οι συστημικοί Έλληνες τραπεζίτες!

Ξέρετε ποιοι! Αυτοί που τίναξαν το τραπεζικό σύστημα στον αέρα και οδήγησαν μέσα από πράξεις και παραλείψεις τη χώρα στα μνημόνια…

Επί του προκειμένου τώρα! Όπως λέει ο σοφός λαός «με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις»!

Προφανώς ο Νίκος, καλός φίλος της στήλης, μέσα από το έστω σχετικά μικρό πέρασμα του από τον όμιλο της Τρ. Πειραιώς, εμπέδωσε τις επενδυτικές παραστάσεις που πρέπει να έχει ένας τραπεζίτης – fund manager και αντελήφθη πού και πως πρέπει να επενδύει τα κεφάλαια του για να έχει το όσο δυνατόν καλύτερο τελικό αποτέλεσμα.

Έτσι, με άξονα τη γνώση που αποκόμισε από το …τραπεζικό Πανεπιστήμιο της οδού Αμερικής, υπό την διδασκαλία και καθοδήγηση των top δασκάλων και καθηγητάδων, αποφάσισε – στα γεράματα- να γίνει και …σεκιουριτάς!

Προφανώς ο καλός πρώην τραπεζίτης και νυν fund manager (και πρόεδρος της Grant Thornton, μην το υποτιμάτε, έχει τη σημασία του) Νίκος, βλέπει ευκαιρίες υπογραφής συμβολαίων security τόσο στο Ίδρυμα Ωνάση, όσο και στις εταιρείες του Σπύρου Θεοδωρόπουλου!

Αλλά και σε όποιους άλλους επιχειρηματίες έχει…εξυπηρετήσει στο παρελθόν!

Επιπροσθέτως, υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον για μεγάλους διαγωνισμούς φύλαξης, του Δημοσίου (βλέπε Νότης και όχι μόνο)!

Και εδώ είναι που κολλάει το …«κρυφό χαρτί» Grant Thornton!

Όχι τίποτα άλλο, αλλά απλώς επειδή ο ίδιος το επικαλείται σε συζητήσεις με πολλούς και διάφορους συνομιλητές του…