Η κυρία (υπεράνω υποψίας) και ο bodyguard!

Η κυρία (υπεράνω υποψίας) και ο bodyguard!

Πολιτικο-αστυνομικός έρωτας πάνω στο …καπό του αυτοκινήτου, την ώρα που ο σύζυγος απέχει (λόγω ιδιαιτεροτήτων) των συζυγικών του καθηκόντων …

Οι σχέσεις των ισχυρών κυριών της πολιτικής και οικονομικής – επιχειρηματικής ζωής με τους σωματοφύλακες τους, έχουν διαχρονικά απασχολήσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης!

Σε βαθμό που να μετατρέπονται σε ταινίες του Χόλυγουντ ή να απασχολούν τα πρωτοσέλιδα του διεθνούς έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου!

Ποιος δεν θυμάται άλλωστε την περίφημη ρομαντική αμερικανική ταινία του 1992 «Ο Σωματοφύλακας», παραγωγής Warner bros και πρωταγωνιστές την Γουίτνεϊ Χιούστον και τον Κέβιν Κόστνερ!

Ή στην πραγματική ζωή, την ερωτική περιπέτεια της βουλευτού της ΝΔ Έλενας Ράπτη και του αστυνομικού της, που οδήγησε το ζευγάρι να ανεβεί τα σκαλιά της Εκκλησίας!

Είναι προφανές, πως οι ιδιότυπες αυτές σχέσεις, είτε αφορούν ρομαντικές ερωτικές ιστορίες με αίσιο τέλος, είτε μεμονωμένες χρονικά ερωτικές – σεξουαλικές περιπέτειες, είναι διαχρονικές και χαρακτηρίζουν όλες τις εποχές!

Στις μέρες μας, επί του προκειμένου, οι φήμες δίνουν και παίρνουν, για την παράνομη ερωτική σχέση κυρίας της πολιτικοοικονομικής ζωής, με τον αστυνομικό συνοδό της!

Λέγεται μάλιστα (κι αυτοί οι αστυνομικοί δεν κρατάνε κλειστό το στόμα τους), ότι ο έρωτας είναι τόσο παθιασμένος, που εξελίσσεται ακόμη και στο …καπό του αυτοκινήτου, όταν το ζευγάρι βρίσκει τρόπο και απομακρύνεται από τον περίγυρο σε απόμερες περιοχές των Νοτίων Προαστείων όπως φέρεται να συνέβαινε σε μόνιμη βάση το καλοκαίρι για παράδειγμα σε δασάκια και παραλίες…

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι η κυρία, είναι από εκείνες που χαρακτηρίζονται ως... υπεράνω πάσης υποψίας!!!

Δεν θα πάει ο νους σου ποτέ, λόγω της ιδιοσυγκρασίας και του επιπέδου!

Ποιος ξέρει; Τα βέλη του έρωτα οδηγούν ενίοτε σε ακραίες καταστάσεις!

Ιδίως μάλιστα όταν ο σύζυγος απέχει (λόγω ιδιαιτεροτήτων) των συζυγικών του καθηκόντων...