Συναντήσεις και τραπεζώματα στο Beef bar του Αστέρα Βουλιαγμένης

Συναντήσεις και τραπεζώματα στο Beef bar του Αστέρα Βουλιαγμένης

Το δείπνο Άδωνι Γεωργιάδη – (πρώην προφυλακισμένου) Β. Μηλιώνη με τις δουλειές με τους Εβραίους - Ο πρέσβης των ΗΠΑ Τζωρτζ Τσούνης, τα γενέθλια και η παρέα με Βλάση, Χορόζογλου και Καρυπίδη - Λίγδωσε το άντερο του προικοθήρα «Χόχο»

Μεγάλες δόξες ζει και πάλι ο Αστέρας Βουλιαγμένης, με το περίφημο Beef bar να έχει την τιμητική του. Το Beef Bar είναι παγκοσμίως γνωστό (Παρίσι, Μονακό) και οφείλω να ομολογήσω ότι πέραν του εξαιρετικού φαγητού στον Αστέρα, έχω στην κυριολεξία απολαύσει τις δημιουργίες του τόσο στο Λονδίνο, όπου άνοιξε πριν από μερικούς μήνες στο Τσέλσι ως Petit Beef Bar, όσο και στην Μύκονο στον Αγ. Ιωάννη στο Διακόφτι, πάνω στην θάλασσα!

Το δείπνο Άδωνι Γεωργιάδη – (πρώην προφυλακισμένου) Β. Μηλιώνη με τις δουλειές με τους Εβραίους

Την περασμένη εβδομάδα λοιπόν οι κεραίες μας έπιασαν να συντρώγουν δυο πολύ αγαπημένα φιλαράκια. Ο αγαπημένος της στήλης υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης (αλήθεια πως προλαβαίνει να είναι παντού; Όπου γάμος, πάρτι, πανηγύρι και γιορτή πρώτος!) συνέτρωγε σε εξαιρετικό κλίμα με τον …προβεβλημένο μεγαλοεπιχειρηματία Βασίλη Μηλιώνη, γνωστό στην κοινή γνώμη από την υπόθεση Energa για την οποία είχε προφυλακιστεί αλλά και για την αγάπη του στην χλιδή, τις σπατάλες, τα Lear jet, τα πάρτι στο Μαϊάμι, τα γνωστά μοντέλα κλπ!

Το τελευταίο διάστημα πάντως μαθαίνω ότι ο Β. Μηλιώνης έχει ενεργοποιηθεί επιχειρηματικά σε δουλειές real estate -και όχι μόνο- με εβραϊκά συμφέροντα, που χτυπάνε όλες τις δουλειές!

Πάντως όπως με πληροφορεί αυτόπτης μάρτυς οι δυο άνδρες έδειχναν ότι είναι κολλητοί! Αδέρφια! Μπράβο και πάλι μπράβο! Η κυβέρνηση απενοχοποιεί τις προσωπικές σχέσεις με τους επιχειρηματίες! Το μέλλον προμηνύεται λαμπρό…

Ο Τζώρτζ Τσούνης, η τούρτα γενεθλίων και η παρέα με Βλάση, Χορόζογλου και Καρυπίδη!

Την περασμένη εβδομάδα πάντως, μια άλλη παρέα έκλεψε την παράσταση στο Beef Bar του Αστέρα Βουλιαγμένης. Ο νέος πρέσβης των ΗΠΑ Τζώρτζ Τσούνης ήταν καλεσμένος σε γενέθλια, όπου μάλιστα έσβησαν και τούρτα με το happy birthday να τραγουδιέται από όλους τους, καμμιά δεκαριά, παριστάμενους!

Θα πρέπει να ομολογήσω ότι δεν τους αναγνώρισα όλους. Οι κεραίες μας πάντως έπιασαν τον κύριο Βλάση, βουλευτή Αρκαδίας και πρώην υφυπουργό Απόδημου Ελληνισμού, τον κύριο Χορόζογλου, γνωστό λομπίστα της Εκκλησίας που περιφέρεται μεταξύ Αρχιεπισκοπής Αθηνών και Αμερικής αλλά και τον καλό μου φίλο επιχειρηματία και βασικό μέτοχο της ΠΑΕ Άρης Θεσσαλονίκης Θόδωρο Καρυπίδη!

Λίγδωσε το άντερο του προικοθήρα Χόχο!

Όπως διαβάζω σε επίσημες ανακοινώσεις, τα κορόιδα από τα ορεινά της Πελοποννήσου τσίμπησαν και το άντερο του προικοθήρα «Χόχο» (ρωτήστε σχετικά την πρώην ευτραφή πάμπλουτη κληρονόμο μεγάλης οικογένειας που πήγε να του …τις βρέξει, μπροστά σε όλο τον κόσμο σε πασίγνωστο καφέ – ρεστοράν των Βορείων Προαστείων) λίγδωσε!

Ελπίζω να σταματήσει πλέον την τράκα γενικώς, τις αρπαχτές ειδικώς, αλλά και τις …τραβηχτικές από μεγάλη οικογένεια των Βορείων Προαστείων, που με τη συμπεριφορά του παρολίγον να την εκθέσει στις Αρχές! Αν και πιστεύω ότι τον έχουν εδώ και καιρό κόψει! Αυτός προφανώς είναι ο λόγος που ο «Χόχο» έχει γίνει αλλού βδέλλα!