Λιμάνι Αλεξανδρούπολης: Το βρώμικο παιχνίδι ενός τυχάρπαστου Ελληνοαμερικανού νταραβεριτζή και ενός γόνου εφοπλιστικής οικογένειας να χαρακτηρισθούν ως «ρωσόφιλοι» εν ενεργεία συνέταιροι των Αμερικανών!

Λιμάνι Αλεξανδρούπολης: Το βρώμικο παιχνίδι ενός τυχάρπαστου Ελληνοαμερικανού νταραβεριτζή και ενός γόνου εφοπλιστικής οικογένειας να χαρακτηρισθούν ως «ρωσόφιλοι» εν ενεργεία συνέταιροι των Αμερικανών!

-Τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη από τους «πράκτορες» των ξένων πρεσβειών και από τους «εκτελεστές συμβολαίων» της λούμπεν δημοσιογραφίας, που πέτυχαν εν τέλει τον στόχο τους και οδήγησαν τον διεθνή διαγωνισμό σε «καρέκλα μόνο για δύο»!

Οι νταραβεριτζήδες της συμφοράς, τα πρακτοράκια και οι «εκτελεστές συμβολαίων» της λούμπεν δημοσιογραφίας (που εσχάτως μαζί με τους ηθικούς αυτουργούς υπεράνω υποψίας που κρύβονται από πίσω τους παριστάνουν τους νέους νταβατζήδες της χώρας) πέτυχαν εν τέλει τον στόχο τους.

Έτσι το απόγευμα της Πέμπτης που «κλήρωσε» για το Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις μας, καθώς τελικά από τους 4 διεκδικητές, έμειναν μόνο 2, με τον ΟΛΠ του Ιβάν Σαββίδη να μην κατεβαίνει, ενώ το βρόμικο και υπόγειο σύστημα που προαναφέραμε «πέτυχε» τον σκοπό του, αφήνοντας τελικά εκτός διαδικασίας και τον όμιλο Κοπελούζου.

Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή, πώς φτάσαμε ως εδώ, για το ζήτημα της αναβολής από το ΤΑΙΠΕΔ του διαγωνισμού για το Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, αιωρούνται πολλά, ενώ γράφτηκε, όπως είδα, ότι η υπόθεση αφορά τον… υπερατλαντικό παράγοντα, ο οποίος δεν θέλει ούτε κατ’ ελάχιστο την παρουσία συμφερόντων που στο παρελθόν είχαν οποιασδήποτε μορφής «πάρε - δώσε» με τους Ρώσους!

Δεν χωρεί αμφιβολία ότι στις μέρες μας, λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στην Ουκρανία, έχει αναβιώσει ένα ιδιότυπο «Ψυχροπολεμικό» κλίμα, που δίνει τη δυνατότητα στον οποιονδήποτε να χαρακτηρίζει «Ρωσόφιλο» τον κάθε ανταγωνιστή του, προκειμένου να του επιφέρει πλήγμα και ει δυνατόν να τον αποκόψει από κάθε λογής διαγωνιστική διαδικασία!

Αυτό το νέας μορφής «κυνήγι μαγισσών» αρχίζει να λαμβάνει επικίνδυνα χαρακτηριστικά, καθώς ο κάθε «πικραμένος» που ούτε στον πιο βαθύ του ύπνο δεν θα μπορούσε να ανταγωνιστεί στα ίσα ισχυρούς επιχειρηματικούς αντιπάλους, την ώρα τούτη εκμεταλλευόμενος τις συνθήκες και τις συγκυρίες, δύναται να εξυφαίνει σενάρια συνωμοσίας και να βαφτίζει ακόμη και τους συνεταίρους των Αμερικανών Ρωσόφιλους!

Ποιοι παίζουν το επικίνδυνο παιχνίδι

Πρόκειται για επικίνδυνες αστειότητες, από πρόσωπα και μηχανισμούς που έχουν πρόσβαση σε διεθνή ΜΜΕ, τα οποία χρησιμοποιούν προς αυτή την κατεύθυνση για να πετάξουν λάσπη και να σπιλώσουν συνειδήσεις!

Στην προκειμένη περίπτωση για να ξέρετε, το επικίνδυνο παιχνίδι της χρησιμοποίησης διεθνών ΜΜΕ στα οποία έχουν πρόσβαση, προκειμένου να πλήξουν, με διαρροή ψευδών ειδήσεων, το κύρος και την υπόσταση των ανταγωνιστών τους, εν μέσω ψυχροπολεμικού κλίματος, «παίζουν» δύο επιχειρηματικοί παράγοντες: ένας Ελληνοαμερικανός αμφίβολης προέλευσης και επιχειρηματικής υπόστασης, κοινώς «άφραγκος» νταραβεριτζής, αλλά και ένας γόνος «εφοπλιστικής» οικογένειας, που δεν ασχολείται με τα καράβια, αλλά εμφανίζεται ως «παράγοντας» που αποφάσισε ότι θέλει να μπει –και να κερδίσει με το ζόρι– πάσης φύσεως διαγωνισμό στη χώρα μας!

Αυτή είναι η πραγματικότητα, όσον αφορά το Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, όπου προκαλούμε το ΤΑΙΠΕΔ να μας πει, εάν πράγματι για την αναβολή του διαγωνισμού συντέλεσαν είτε ο Ελληνοαμερικανός νταραβεριτζής είτε ο γόνος εφοπλιστής!