Εφορία μεγάλου πλούτου καλεί 2 επώνυμους εφοπλιστές για εξηγήσεις σχετικά με τη διακίνηση μεγάλων ποσών μέσω εμβασμάτων και αγοραπωλησίες ακινήτων!

Εφορία μεγάλου πλούτου καλεί 2 επώνυμους εφοπλιστές για εξηγήσεις σχετικά με τη διακίνηση μεγάλων ποσών μέσω εμβασμάτων και αγοραπωλησίες ακινήτων!

Ο ένας έχει τεράστια αδυναμία στο real estate ενώ ο άλλος είναι ενεργός γόνος παραδοσιακής οικογένειας! Μετά το άνοιγμα των λογαριασμών τους φέρονται να έχουν διακινήσει ύποπτης προέλευσης ποσά τα οποία διερευνώνται!

Οι πληροφορίες είναι ασφαλείς και δεν επιδέχονται αμφισβήτηση.

Δύο μεγαλοεφοπλιστές καλούνται από τις αρμόδιες φορολογικές Αρχές προκειμένου να παράσχουν εξηγήσεις σχετικά με τη διακίνηση μεγάλων χρηματικών ποσών, εμβασμάτων από και προς το εξωτερικό καθώς και αγοραπωλησίες ακινήτων.

Μετά από το άνοιγμα των τραπεζικών τους λογαριασμών φέρονται να έχουν διακινήσει ύποπτης προέλευσης ποσά τα οποία διερευνώνται αν αποτελούν προϊόν φοροδιαφυγής και ξεπλύματος.

Καλά ενημερωμένες πηγές υποστηρίζουν ότι πρόκειται για δύο μεγάλους εφοπλιστές εκ των οποίων ο ένας ενασχολείται ενεργά με το real estate (όχι δεν είναι αυτός που νομίζετε), υπό την έννοια ότι έχει αποκτήσει σπίτια και εκτάσεις σε πολλά νησιά, έχει κάνει πολλούς γάμους και δραστηριοποιήθηκε και στην Νέα Υόρκη.

Ο άλλος είναι ιδιαίτερα επώνυμος – πασίγνωστος στην Ελλάδα, με πολυσχιδή δράση και προέρχεται από παραδοσιακή εφοπλιστική και όχι μόνο οικογένεια, όπου τα τελευταία χρόνια ο ίδιος και ο αδερφός του έχουν πάρει τα ηνία των επιχειρήσεων μετά την απώλεια του πατριάρχη της οικογένειας.

Ο εν λόγω εφοπλιστής είχε ταλαιπωρηθεί και επί ΣΥΡΙΖΑ με αντίστοιχη υπόθεση!