«Σοκ» για την ελληνική κοινωνία: Καθηγητής της Σχολής Ευελπίδων επικεφαλής του νεοναζιστικού κόμματος Κασιδιάρη – ΜΕΡΑ25 και «Έλληνες» με ποσοστά – έκπληξη στη Generation Z!

«Σοκ» για την ελληνική κοινωνία: Καθηγητής της Σχολής Ευελπίδων επικεφαλής του νεοναζιστικού κόμματος Κασιδιάρη – ΜΕΡΑ25 και «Έλληνες» με ποσοστά – έκπληξη στη Generation Z!

Δεν προκύπτει θέμα για όσους επέλεξαν και διατήρησαν, μηδέ εξαιρουμένων του υπουργού Εθνικής Άμυνας και του αρχηγού του ΓΕΕΘΑ, στη θέση του τον Ταξίαρχο Χατζηλιάδη;

Ανησυχητικά στοιχεία που προβληματίζουν για την εκκόλαψη του «αυγού του φιδιού» στην ελληνική κοινωνία και τις πιθανές παρενέργειες που θα έχουν κάποιες υπόγειες διεργασίες οι οποίες φαίνεται να συντελούνται σε ορισμένα στρώματα της, προκύπτουν από δύο διαφορετικές ειδήσεις των τελευταίων ωρών.

Όπως επισήμανε ο πολύ γνωστός αναλυτής Ανδρέας Δρυμιώτης που θεωρείται και «πατέρας» του τρόπου μετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων, ένα μεγάλο τμήμα των νέων ψηφοφόρων φαίνεται πως θέλγεται από τον αντισυστημικό λόγο.

Πράγματι στη δημοσκόπηση της Metron η οποία δημοσιεύθηκε στο «Βήμα της Κυριακής» καταγράφεται σημαντική αύξηση τόσο της απήχησης του μορφώματος Κασιδιάρη, όσο και το κόμματος Βαρουφάκη.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία στο τμήμα των ψηφοφόρων που αντιπροσωπεύει την Generation Z ( αφορά τις ηλικίες μεταξύ 17-27 ετών) το ΜΕΡΑ25 προτιμάται από το 12,9% των δυνητικών ψηφοφόρων ενώ το «Εθνικό Κόμμα Έλληνες» συγκεντρώνει το υψηλότερο ποσοστό του που φθάνει στο 4,8%.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ίδιας δημοσκόπησης στην συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία η ΝΔ παίρνει το 13% των προτιμήσεων, ο ΣΥΡΙΖΑ 19,5% το ΠΑΣΟΚ 11,3% και το ΚΚΕ 4,5%.

To δεύτερο στοιχείο προέρχεται από σημερινή ανακοίνωση του Ηλία Κασιδιάρη.

Ο χρυσαυγίτης κατάδικος, ανατρέποντας τα μέχρι στιγμής δεδομένα με ανακοίνωσή του και συντηρώντας τη συζήτηση γύρω από το όνομά του κάνει γνωστό πως «στις εκλογές της 21ης Μαΐου θα είμαι υποψήφιος στην Α’ Αθηνών με το «Εθνικό Κόμμα Έλληνες» με πρόεδρο τον Καθηγητή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, Ταξίαρχο Δημήτριο Χατζηλιάδη».

Ιδιαίτερα για αυτή τη δεύτερη αναπάντεχη είδηση θα ήταν πολύ εύκολο να προχωρήσουμε σε οξύτατους χαρακτηρισμούς για όλους εκείνους που έχουν επιλέξει τον συγκεκριμένο ναζιστή αξιωματικό μεταξύ των καθηγητών που εκπαιδεύουν του Έλληνες ευέλπιδες.

Ελπίζουμε να μην είναι αλήθεια ότι βρίσκεται στις τάξεις του στρατεύματος αλλά να πρόκειται για τη γνωστή τακτική του καταδικασμένου οπαδού του Χίτλερ.

Σε διαφορετική περίπτωση, προκύπτει θέμα για όσους τον επέλεξαν και τον διατήρησαν στη θέση του, μηδέ εξαιρουμένων του υπουργού Εθνικής Άμυνας και του αρχηγού του ΓΕΕΘΑ!