Νέος διευθύνων σύμβουλος στην CNP Assurances στη Γαλλία

26/02/2021, 14:13
Νέος διευθύνων σύμβουλος στην CNP Assurances στη Γαλλία

Το διοικητικό συμβούλιο της CNP Assurances, μητρική εταιρεία του κυπριακού ασφαλιστικού ομίλου CNP Cyprus (με υποκατάστημα και στην Ελλάδα) με πρόσφατη απόφασή του διόρισε τον Stéphane Dedeyan στη θέση του διευθύνοντα συμβούλου της CNP Assurances στη Γαλλία. Αντικαθιστά τoν Antoine Lissowski, του οποίου η θητεία λήγει τον ερχόμενο Απρίλιο και ο οποίος θα συνταξιοδοτηθεί.

Το διοικητικό συμβούλιο της CNP Assurances εξέφρασε ευχαριστίες προς τον κ. Lissowski, για τη δράση του στο μετασχηματισμό και στην ανάπτυξη του ομίλου.

Η Véronique Weill, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της CNP Assurances, σχολίασε: «Με τις εμπειρίες, τις αξίες, τις προσωπικές του ικανότητες και την εξαιρετική γνώση του ασφαλιστικού τομέα, ο Stéphane Dedeyan έχει την πλήρη εμπιστοσύνη μας να αναπτύξει τη στρατηγική της CNP Assurances και να επιταχύνει το μετασχηματισμό των επιχειρηματικών εργασιών προς το καλώς νοούμενο συμφέρον των πελατών και συνεργατών της. Είμαστε πεπεισμένοι ότι, μαζί με τη La Banque Postale, θα συνεισφέρει σημαντικά στη δημιουργία ενός ευρωπαίου ηγέτη στον τραπεζοασφαλιστικό κλάδο και στην υπεύθυνη χρηματοδότηση».