Θρίλερ διεθνών διαστάσεων με τα δίδυμα κοριτσάκια

26/07/2018, 11:40
554aaef3f83c702131b7826b904fe1fa_XL

Σε θρίλερ για γερά νεύρα και με διεθνείς διαστάσεις εξελίσσεται η υπόθεση της Σοφίας και της Βασιλικής Φιλιπποπούλου που εξακολουθούν να αγνοούνται από την ημέρα που ξέσπασαν οι φονικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική.

Μάλιστα, για τα δίδυμα αγγελούδια, ηλικίας εννέα ετών, εξεδόθη Amber Alert το βράδυ της Τετάρτης. Η υπόθεση των δύο κοριτσιών έχει ξεφύγει πλέον από τα στενά ελληνικά δεδομένα, καθώς οι «Times» έχουν ως κεντρικό θέμα στο πρωτοσέλιδό τους την εξαφάνισή τους

Συγκεκριμένα η εφημερίδα αναφέρει πως οι δύο δίδυμες αδερφές παραθέριζαν με τους παππούδες τους σε τουριστικό θέρετρο έξω από την Αττική το οποίο επλήγη από την πυρκαγιά και περισυνελέγησαν από ψαράδες της περιοχής, όμως έκτοτε αγνοείται η τύχη τους. Υπενθυμίζεται πως ο πατέρας των δύο κοριτσιών που αναζητούνται, ο κ. Γιάννης Φιλιππόπουλος, αναγνώρισε, όπως είπε, τις κόρες του σε τηλεοπτικά πλάνα να αποβιβάζονται σώες από ένα πλοιάριο, ενώ πρώτα είχε ψάξει σε νοσοκομεία, αστυνομικά τμήματα ακόμη και νεκροτομεία για τα δυο του κοριτσάκια. Ωστόσο, δεν είχε καταφέρει να έρθει σε επαφή μαζί τους καθώς τα κορίτσια δεν βρίσκονταν στις λίστες του Λιμενικού, το οποίο υποστηρίζει πως οι διασωθέντες που αποβιβάζονταν στη Ραφήνα καταγράφονταν στο Λιμεναρχείο και πως τα ονόματα των δύο κοριτσιών δεν υπήρχαν στους καταλόγους που συντάσσονταν.

Τέλος, να αναφέρουμε πως η εφημερίδα χαρακτηρίζει τις πυρκαγιές στην Αττική και ιδιαίτερα αυτές στο ανατολικό τμήμα της ως τις φονικότερες που έπληξαν την Ευρώπη κατά την μεταπολεμική περίοδο.