Εργασίες κοπής πρασίνου στην περιφερειακή οδό Θεσ/νίκης

16/11/2021, 14:20
Εργασίες κοπής πρασίνου στην περιφερειακή οδό Θεσ/νίκης

Εργασίες κοπής πρασίνου στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης έχουν προγραμματιστεί και εκτελούνται, σήμερα Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021.

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, οι εργασίες θα εκτελεσθούν από δύο συνεργεία, ταυτόχρονα, ως εξής:

- Ένα συνεργείο, στην κατεύθυνση προς ανατολικά, στο τμήμα από την περιοχή νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» έως και τον κόμβο Κωνσταντινοπολίτικων Κ10, δεξιά της περιφερειακής οδού, τμηματικά και κατά τις ώρες 10:00 - 13:30.

- Ένα συνεργείο, στην κατεύθυνση προς δυτικά, στο τμήμα από την περιοχή νοσοκομείου «Αγίου Παύλου» έως την περιοχή νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» δεξιά της περιφερειακής οδού, τμηματικά και κατά τις ώρες από τις 10:00 π.μ. έως τη δύση ηλίου.

Στην ανακοίνωση της ΠΚΜ επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις εργασίες είναι κινητά, επίσης, ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων της οδού, για την εκτέλεση των εργασιών, σχετικά μικρός.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.