Olympia Odos App: «Έξυπνες» διαδρομές App το κινητό σας!

13/07/2022, 15:25
Olympia Odos App: «Έξυπνες» διαδρομές App το κινητό σας!

Το Olympia Odos App είναι ένα πανίσχυρος μικρός σύμμαχος για κάθε σου διαδρομή!

Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ παραμένει πιστή στο όραμα για ψηφιακό εκσυγχρονισμό και παρουσιάζει την πρωτοποριακή εφαρμογή “Olympia Odos App”. Ένα χρόνο μετά την εφαρμογή του Hybrid, του συστήματος που επιτρέπει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη χιλιομετρική χρέωση διοδίων, η εταιρεία λανσάρει μια εφαρμογή που θα συνοδεύσει τις διαδρομές μας, με ασφάλεια και άνεση.

Πιο συγκεκριμένα, όλοι οι ταξιδιώτες, ανεξαρτήτως συνδρομής στο ΟΛΥΜΠΙΑ PASS, μπορούν μέσω του Olympia Odos App να έχουν πρόσβαση σε μια γκάμα από «έξυπνες» υπηρεσίες που τους επιτρέπουν να υπολογίζουν το κόστος των διοδίων, να επιλέγουν τη βέλτιστη διαδρομή και να ενημερώνονται σχετικά με την πρόγνωση της κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο.

Οι χρήστες έχουν πλέον τη δυνατότητα, μέσω του διαδραστικού χάρτη της εφαρμογής, να εντοπίζουν εγκαίρως σημεία ενδιαφέροντος, όπως Σταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών, Χώρους Στάθμευσης και Υγιεινής, εξόδους από τον αυτοκινητόδρομο κ.ά., ενώ ταυτόχρονα με στόχο την πρόληψη και μείωση του ποσοστού τροχαίων ατυχημάτων, το Olympia Odos App ενημερώνει -μέσω ηχητικών ειδοποιήσεων- τους ταξιδιώτες σχετικά με έκτακτα συμβάντα, όταν προσεγγίζουν σταθμούς διοδίων και επιτρέπει την τηλεφωνική σύνδεση με το Κέντρο Έκτακτης Ανάγκης. Ακόμη, οι χρήστες μπορούν να καταχωρήσουν το κινητό τους στην εφαρμογή και όταν καλούν μέσω αυτής τον αριθμό εκτάκτου ανάγκης (1025), αποστέλλονται σε πραγματικό χρόνο σημαντικά δεδομένα, όπως ο αριθμός και πληροφορίες θέσης, στα Κέντρα Διαχείρισης Κυκλοφορίας της Ολυμπίας Οδού.

Παράλληλα, οι χρήστες κρατούν στα χέρια τους έναν καινοτόμο ταξιδιωτικό-τουριστικό οδηγό της Βόρειας Πελοποννήσου, δίνοντας την ευκαιρία για μια συναρπαστική εικονική περιήγηση σε δεκάδες επιλεγμένα αξιοθέατα.

Η εφαρμογή είναι επίσης ένα απαραίτητο εργαλείο για τους συνδρομητές του πομποδέκτη OLYMPIA PASS, καθώς τους δίνει πλήρη αυτονομία. Μέσω της εφαρμογής φορτίζουν ηλεκτρονικά τον πομποδέκτη τους, προσθέτουν νέο στο λογαριασμό τους, επεξεργάζονται τα στοιχεία του προφίλ τους και δηλώνουν την απώλεια ή κλοπή του.

Το Olympia Odos App είναι διαθέσιμο δωρεάν για λειτουργικά συστήματα iOS και Android.

Φέτος το καλοκαίρι επιλέξετε να κάνετε τα ταξίδια σας στην Πελοπόννησο με άνεση, επιλέξετε Olympia Odos App.