Holidu: Η Ελλάδα ο πιο οικονομικός προορισμός για σκι στην Ευρώπη!

08/12/2022, 21:00
Holidu: Η Ελλάδα ο πιο οικονομικός προορισμός για σκι στην Ευρώπη!

Τα 10 πιο οικονομικά και τα 10 πιο ακριβά χιονοδρομικά κέντρα στην Ευρώπη

Holidu: Στην κορυφή η Ελλάδα ως ο πιο οικονομικός προορισμός για σκι στην Ευρώπη. Η χιονοδρομική περίοδος έχει ξεκινήσει! Ως είθισται, η Ευρώπη προσελκύει του λάτρεις του σκι ανεξάρτητα από το επίπεδο δυσκολίας και εμπειρίας που διαθέτει ο καθένας. Είτε ταξιδεύετε με την οικογένειά σας, είτε με φίλους είτε μόνοι σας, υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επιστρέψετε στο βουνό. Όμως, με το κόστος ενοικίασης ενός σαλέ/καμπίνας και το ίδιο το κόστος του εισιτηρίου του σκι, μπορείτε να διαπιστώσετε ότι οι τιμές εκτοξεύονται εύκολα στα ύψη. Επομένως, ποια χιονοδρομικά κέντρα είναι η καλύτερη επιλογή για τα χρήματα που διαθέτετε και ποια πρέπει να προσέξετε για τυχόν υψηλότερο κόστος;

Η Holidu, η πύλη κράτησης ενοικιαζόμενων καταλυμάτων διακοπών (www.holidu.gr), αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια μελέτη ώστε να προσδιορίσει τα ευρωπαϊκά χιονοδρομικά κέντρα που προσφέρουν τις πιο συμφέρουσες τιμές. Για να το πετύχουμε αυτό, αξιολογήσαμε τις τιμές όλων των χιονοδρομικών κέντρων στην Ευρώπη με πίστες άνω των 20 χιλιομέτρων. Όλα αυτά για να σας παρουσιάσουμε τα πιο οικονομικά και τα πιο ακριβά χιονοδρομικά κέντρα για την επερχόμενη χειμερινή περίοδο.

Για να δημιουργήσουμε τον δείκτη τιμών του σκι, υπολογίσαμε τη μέση τιμή ανά άτομο ανά ημέρα τόσο στην υψηλή όσο και στη χαμηλή περίοδο για το εισιτήριο του χιονοδρομικού κέντρου και τα καταλύματα. Μείνετε συντονισμένοι για την πιο χιονισμένη λίστα μας αυτή τη σεζόν και ετοιμαστείτε να βγείτε στις πίστες χωρίς να πληρώσετε πολλά χρήματα!