Eπιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Ενέκρινε την πρόταση της Orlando για εξαγορά της Paperpack

26/02/2021, 19:18
Eπιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Ενέκρινε την πρόταση της Orlando για εξαγορά της Paperpack

Στην έγκριση του πληροφοριακού δελτίου της υποχρεωτική δημόσια πρόταση της Orlando για την εξαγορά της Paperpack προχώρησε το Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ανακαλώντας ταυτόχρονα τις άδειες λειτουργίας δύο εταιρειών, κατόπιν αιτήματός τους.

Οπως αναφερει η Επιροπή στην ανακοίνωσή της: "Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την 904η/26.02.2021 συνεδρίασή του αποφάσισε:

Την έγκριση του περιεχομένου του πληροφοριακού δελτίου σχετικά με την υποχρεωτική δημόσια πρόταση της εταιρίας "ORLANDO-EQUITY HOLDING LIMITED" προς τους μετόχους της εταιρίας "ΠΕΙΠΕΡΠΑΚ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΣ ΚΥΤΙΟΠΟΙΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΧΑΡΤΙΝΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ" ("PAPERPACK Α.Β.Ε.Ε.").

Την ανάκληση της άδειας λειτουργίας της εταιρίας "FIRST CAPITAL ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ" κατ’ εφαρμογή της παρ. 1 περ. α του άρθρου 8 του ν. 4514/2018, κατόπιν σχετικού αιτήματος της εταιρίας.

Την ανάκληση της άδειας λειτουργίας της εταιρίας "ΤΡΙΑΙΝΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ" κατ’ εφαρμογή της παρ. 1 περ. α του άρθρου 8 του ν. 4514/2018, κατόπιν σχετικού αιτήματος της εταιρίας".