Elvalhalcor: Στις 9 Απριλίου η γενική συνέλευση για διανομή κερδών προηγουμένων χρήσεων

19/03/2021, 18:46
Elvalhalcor: Στις 9 Απριλίου η γενική συνέλευση για διανομή κερδών προηγουμένων χρήσεων

Τη διανομή κερδών προηγουμένων χρήσεων εν μέρει σε είδος με τη διανομή τίτλων εισηγμένων σε ρυθμιζόμενη αγορά και εν μέρει σε μετρητά καλείται να αποφασίσει, μεταξύ άλλων, η έκτακτη Γενική Συνέλευση της ElvalHalcor στις 9 Απριλίου.

Όπως ανακοίνωσε η εισηγμένη εταιρεία, η γενική συνέλευση καλείται να λάβει απόφαση επί των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

1.Διανομή κερδών προηγουμένων χρήσεων εν μέρει σε είδος με τη διανομή τίτλων εισηγμένων σε ρυθμιζόμενη αγορά και εν μέρει σε μετρητά.

2. Ανακοίνωση της εκλογής μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, ως προσωρινού ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους, σε αντικατάσταση παραιτηθέντος ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους – Λήψη απόφασης περί ορισμού/εκλογής αντικαταστάτη του παραιτηθέντος μέλους, ως ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους.

3.Ανακοίνωση εκλογής από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας νέου μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας σε αντικατάσταση παραιτηθέντος εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας.