Παπουτσάνης: Στηρίζει τους κατοίκους της Ελασσόνας

24/03/2021, 13:05
Παπουτσάνης: Στηρίζει τους κατοίκους της Ελασσόνας

Δίπλα στους ανθρώπους που βιώνουν έκτακτες δυσκολίες στη ζωή τους στέκεται για μία ακόμη φορά η εταιρεία Παπουτσάνης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία προσφέρει στους κατοίκους της Ελασσόνας που επλήγησαν από τους πρόσφατους σεισμούς αντισηπτικά και προϊόντα πρώτης ανάγκης για την προσωπική υγιεινή καθώς και ατομικές συσκευασίες σαμπουάν.

Αναγνωρίζοντας τις αυξημένες ανάγκες που δημιουργήθηκαν, η εταιρεία παρέδωσε στο ΚΕΠ Ελασσόνας 4.000 αντισηπτικά NATURA και προϊόντα προσωπικής υγιεινής πρώτης ανάγκης, με σκοπό να διανεμηθούν στους κατοίκους της περιοχής. Συγχρόνως, προσέφερε περισσότερα από 3.000 σαμπουάν σε ατομικές συσκευασίες.

«Η Παπουτσάνης αφουγκράζεται συνεχώς τις ανάγκες της κοινωνίας με στόχο να συμβάλλει στη βελτίωση της ζωής και στη δημιουργία μίας ασφαλούς καθημερινότητας» δήλωσε σχετικά η Ειρήνη Χατζηιωακειμίδου, Marketing Director της Παπουτσάνης και συμπλήρωσε: «Με αίσθημα ευθύνης και απόλυτο σεβασμό στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Ελασσόνας θέλαμε να συμβάλλουμε στη βελτίωση της καθημερινότητάς τους με την ευχή πολύ σύντομα να επανέλθει η ζωή τους στους γνώριμους ρυθμούς».