ΑΒ Βασιλόπουλος: Επεκτείνεται στην Πάτρα η υπηρεσία του Delivery.gr

14/04/2021, 10:56
ΑΒ Βασιλόπουλος: Επεκτείνεται στην Πάτρα η υπηρεσία του Delivery.gr

Η Πάτρα είναι η επόμενη πόλη στην οποία επεκτείνεται η υπηρεσία του Delivery.gr για να φέρει τα ψώνια από τα ΑΒ Βασιλόπουλος στην πόρτα των καταναλωτών, μέσα σε δύο ώρες.

Οι χρήστες έχουν στη διάθεσή τους περισσότερους από 3.000 κωδικούς της ΑΒ Βασιλόπουλος και μέσα από το μενού μπορούν να επιλέξουν τα προϊόντα που επιθυμούν, καθώς και να επωφεληθούν από τις πολλές προσφορές που υπάρχουν κάθε εβδομάδα.

Η ελάχιστη παραγγελία έχει οριστεί στα 25 ευρώ και η μέγιστη στα 100 ευρώ. Η υπηρεσία ξεκίνησε από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και συνεχίζει να επεκτείνεται σε όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το Delivery.gr είναι η πρώτη πλατφόρμα online παραγγελίας φαγητού που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα τo 2006, ξεκινώντας από την Πάτρα και πλέον έχει εξελιχθεί σε ένα super app, το οποίο καλύπτει τις διευρυμένες ανάγκες για delivery στην ελληνική αγορά.

Το delivery.gr είναι μέλος του Ομίλου ΜΟΥΧΑΛΗΣ ΑΕ, μιας από τις κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις στον χώρο του χονδρικού εμπορίου, της διανομής, τις μικρής λιανικής και των υπηρεσιών διαχείρισης και διακίνησης εμπορευμάτων.