Συνεργασία Epsilon Net College και ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

13/05/2021, 15:09
Συνεργασία Epsilon Net College και ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Το Epsilon Net College, μέλος του ομίλου Epsilon Net, ανακοίνωσε τη νέα στρατηγική του συνεργασία με το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ πιστοποιώντας την πολυετή του στήριξη σε υποψήφια στελέχη που θέλουν να συμπληρώσουν τις γνώσεις τους και να εξελιχθούν επαγγελματικά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, βασικός στόχος και των δύο εκπαιδευτικών ιδρυμάτων είναι η δημιουργία ενός ισχυρού εκπαιδευτικού πυλώνα με υψηλά πρότυπα διδασκαλίας, η ακαδημαϊκή υποστήριξη των φοιτητών και η άμεση σύνδεσή τους με την αγορά εργασίας.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας ο όμιλος της Epsilon Net παρέχει δωρεάν, σε όλους τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ (στους τομείς της Διοίκησης των Επιχειρήσεων, της Λογιστικής και της Πληροφορικής) ειδικές άδειες των προϊόντων πληροφορικής του ομίλου, ώστε να ενισχυθεί το επίπεδο της πρακτική τους εκπαίδευσης και η εξοικείωση τους με τις πραγματικές συνθήκες εργασίας.

Η στρατηγική σύμπραξη των δύο εκπαιδευτικών ιδρυμάτων δίνει την δυνατότητα στους σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ να κάνουν το επόμενο βήμα στις σπουδές τους, μέσα από τα προγράμματα του Epsilon Νet College. Στο πλαίσιο της συνεργασίας προβλέπεται ο απόφοιτος με την καλύτερη επίδοση του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ να λάβει υποτροφία υψηλού επιπέδου.

Παράλληλα προσφέρονται ειδικές τιμές στα προγράμματα του Epsilon Net College καθώς και πρόσβαση στην πρωτοποριακή υπηρεσία της εταιρείας Δικτύωσης & Σταδιοδρομίας EVRESIS η οποία συνεργάζεται με μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα.