Viohalco: Ο Ν. Μαρίου επικεφαλής στρατηγικής και ανάπτυξης

01/09/2021, 15:54
Viohalco: Ο Ν. Μαρίου επικεφαλής στρατηγικής και ανάπτυξης

 Η Viohalco ανακοίνωσε ότι από σήμερα, 1η Σεπτεμβρίου 2021, ο Νικόλαος Μαρίου, μέχρι σήμερα επικεφαλής του κλάδου χάλυβα, αναλαμβάνει τη θέση του επικεφαλής Στρατηγικής και Ανάπτυξης των εταιριών της Viohalco.

Μέσω του νέου του ρόλου, ο κ. Μαρίου θα είναι υπεύθυνος για τον σχεδιασμό και την παρακολούθηση της στρατηγικής επιχειρηματικής ανάπτυξης των εταιριών της Viohalco.

Ο κ. Μαρίου, κατά τη μακρά θητεία του στη διοίκηση του κλάδου χάλυβα, συνέβαλε σημαντικά στην καθιέρωση της Σιδενόρ ως ηγέτη στην αγορά χάλυβα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Επίσης, ανακοινώθηκε ότι ο Γεώργιος Μίχος, με πολυετή εμπειρία στον βιομηχανικό κλάδο, θα αντικαταστήσει τον κ. Μαρίου, αναλαμβάνοντας τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του κλάδου χάλυβα.

Ο κ. Μίχος είναι πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και κάτοχος πτυχίου MBA από το Harvard Business School, ενώ έχει περισσότερα από 17 χρόνια ανώτερης διοικητικής εμπειρίας στον Όμιλο Lafarge/ Holcim στην Ελλάδα και το εξωτερικό.