Νιτσιάκος: "Ανοιγμα" σε νέα προϊόντα κρέατος
Νέα μονάδα αποστέωσης και συσκευασίας μοσχαρίσιου και αρνίσιου κρέατος θα θέσει σύντομα σε λειτουργία στη ΒΙ.ΠΕ Ιωαννίνων η Θ. Νιτσιάκος ΑΒΕΕ.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η νέα μονάδα συνολικής επιφάνειας 4.500 τ.μ θα διαθέτει γραμμές αποστέωσης, παραγωγής κιμά και κρεατοσκευασμάτων καθώς και δυνατότητες συσκευασίας κενού και τροποποιημένης ατμόσφαιρας.
Επιπλέον η Νιτσιάκος έχει δημιουργήσει υποδομές σταβλικών εγκαταστάσεων στο Καλπάκι Ιωαννίνων όπου εκμεταλλευόμενη την πλούσια τεχνογνωσία της στη διατροφή των ζώων ήδη εκτρέφει επιλεγμένες ράτσες μοσχαριών με εντυπωσιακά αποτελέσματα στην ποιότητα του κρέατος.
Με αυτό τον τρόπο, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η Νιτσιάκος θα είναι πλέον η μοναδική εταιρεία του κλάδου που θα εκτρέφει και θα παράγει εκτός από κοτόπουλο σχεδόν όλα τα είδη κρέατος (μοσχάρι, αρνί, γαλοπούλα και κουνέλι).
Τα νέα προϊόντα θα απευθύνονται τόσο στην αγορά της λιανικής όσο και της μαζικής εστίασης και θα διακινούνται μέσω του δικτύου πωλήσεων και διανομής της Νιτσιάκος που καλύπτει το σύνολο της επικράτειας.
Σημειώνεται ότι η εταιρεία βρίσκεται στη διαδικασία αναζήτησης στελεχών και εργατοτεχνικού προσωπικού με εμπειρία στο συγκεκριμένο αντικείμενο που θα στελεχώσουν τη νέα μονάδα η οποία αναμένεται να λειτουργήσει τον προσεχή Ιανουάριο.