SpitiMou: Ένα ακόμα καινοτόμο πρόγραμμα από την Protergia

27/05/2023, 17:17
SpitiMou: Ένα ακόμα καινοτόμο πρόγραμμα από την Protergia

Ένα πρόγραμμα που... λύνει τα προβλήματα που προκύπτουν σε μία μετακόμιση

Στην Protergia - αναπόσπαστο κομμάτι της MYTILINEOS, της μεγαλύτερης ιδιωτικής εταιρείας ενέργειας στην Ελλάδα - σχεδιάζονται προϊόντα και υπηρεσίες με επίκεντρο τις ανάγκες των καταναλωτών. Για εκείνους μάλιστα που κάνουν μία νέα αρχή, σε ένα νέο σπίτι, η Protergia φέρνει το Οικιακό SpitiMou ένα ακόμα καινοτόμο πρόγραμμα για το σπίτι που θέλουμε να ζήσουμε.

Πάντα δίπλα σε όλους, σε κάθε νέο ξεκίνημα, η Protergia σχεδίασε ένα πρόγραμμα που…λύνει τα προβλήματα που προκύπτουν σε μία μετακόμιση. Ειδικά στην αρχή, που όλα είναι… περίεργα! Για την ενέργεια όμως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, αφού το SpitiMou προσφέρει πολλά προνόμια, με τιμές βάσει κόστους και επιβράβευση κατά τη διάρκεια του συμβολαίου!

Συγκεκριμένα:

  • Δωρεάν τα πάγια για 1 ολόκληρο χρόνο! Και στη συνέχεια 5€/μήνα
  • 100€ Protergia Επιστροφή Συνέπειας ή 30€ Protergia Επιστροφή για μη εμπρόθεσμη εξόφληση
  • Χωρίς Ρήτρα Αναπροσαρμογής ακόμη και μετά το διάστημα αναστολής της
  • Χωρίς Ρήτρα Αποχώρησης

Καθώς η Protergia εξελίσσεται σε μία ολοκληρωμένη ενεργειακή εταιρεία, φροντίζει να παρέχει και ολιστικές υπηρεσίες για όλες τις ανάγκες κάθε νοικοκυριού. Έτσι, με το Protergia SpitiMou προσφέρονται επίσης:

  • Δωρεάν Τεχνική Βοήθεια 24x7 (Protergia Home Care) για 1 έτος
  • Δωρεάν Ασφάλιση Περιεχομένου Σπιτιού (Protergia Home Insurance) για 1 έτος
  • Και φυσικά, υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, με το κύρος της MYTILINEOS.

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα δεν αντικαθιστά τις κρατικές επιδοτήσεις μέσω του Ταμείου Ενεργειακής Μετάβασης, που ισχύουν συμπληρωματικά.

Παράλληλα, δεν απαιτείται εγγύηση, αν η εξόφληση των λογαριασμών πραγματοποιείται μέσω πάγιας εντολής τραπεζικού λογαριασμού, δεν ισχύουν δεσμεύσεις ή πρόσθετες συνδρομές. Επιπρόσθετα, παρέχεται δωρεάν η υπηρεσία myprotergia με την οποία οι πελάτες μπορούν να πάρουν τον έλεγχο της κατανάλωσης στα χέρια τους με στατιστικά στοιχεία κατανάλωσης και πρακτικές συμβουλές εξοικονόμησης ενέργειας!

Η Protergia επιδιώκει να είναι πάντα μπροστά από τις εξελίξεις, πρωτοπόρος εταιρεία σε ό,τι σχεδιάζει και προσφέρει στον κλάδο της ενέργειας, με σκοπό να δημιουργεί μια ολιστική εμπειρία για τον καταναλωτή και όλες του τις ανάγκες, με γνώμονα την αειφόρο ανάπτυξη και την καινοτομία.