Το πάρτι της χρονιάς από την Klik Records την Κυριακή 18/12 στο Brown Lighthouse Athens

13/12/2022, 13:04
Το πάρτι της χρονιάς από την Klik Records την Κυριακή 18/12 στο Brown Lighthouse Athens

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου. Η Klik Records και η Gabba denim παρουσιάζουν ένα μοναδικό, απογευματινό, Χριστουγεννιάτικο event στην καρδιά της Αθήνας.

Η καρδιά της Αθήνας ήταν πάντα η Ομόνοια. Και τα Χριστούγεννα, είχε την τιμητική της.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχουν καταγραφεί στη μνήμη, εικόνες από κάποια παλιά, ελληνική ταινία, από κάποιο ντοκιμαντέρ, από ένα φωτογραφικό λεύκωμα, όπου ουρές αυτοκινήτων τυλίγουν σαν φίδι τη στολισμένη πλατεία, με τον κόσμο να κατακλύζει τα πεζοδρόμια, φορτωμένος με δώρα, ψώνια, τρόφιμα για τα οικογενειακά και φιλικά τραπεζώματα των ημερών. Νοσταλγία.

Τι και αν η μοίρα το έφερε, τέτοιες εικόνες να εκλείψουν για χρόνια; Η Αθήνα αλλάζει και η Ομόνοια πρωτοστατεί.

Γίνεται προορισμός και ορμητήριο. Υποδέχεται τον κάθε επισκέπτη και τον προετοιμάζει για αυτά που θα αντικρύσει μέσα στην πόλη.

Η Αθήνα σε σφηνάκι. Κάνεις τον κύκλο της και τα βλέπεις όλα. Ένα ανθρώπινο μελίσσι, πολύβουο, ασταμάτητο, ζωντανό 24/7.

Μία πλατεία που συνυπάρχουν όλοι και όλα, με αρμονία πλέον. Ο ένας παίρνει από τον άλλο, δημιουργώντας μια μοναδική συνθήκη άξια μελέτης.

Η Ομόνοια έχει πια και το φάρο της. Brown Lighthouse Athens. Ακριβώς επάνω στην πλατεία, δίπλα στο μετρό και τα αθηναϊκά hot spots.

Ένα ξενοδοχείο απαράμιλλης αισθητικής, με σύγχρονα baroque στοιχεία και μια έντονη χρωματική παλέτα που αποτελεί ένα απρόσμενο σκηνικό που εντυπωσιάζει ήδη από την είσοδο.

Την πρώτη έκπληξη θα ακολουθήσει το μυστήριο. Ανοίγεις την πόρτα δεξιά από το ασανσέρ και ανεβαίνεις τη σκάλα, θαυμάζοντας τις ‘’πονηρές’’ διακοσμητικές πινελιές που σε αναγκάζουν να τις προσέξεις.

Προορισμός; Το άγνωστο; Χρειάζεται απλά να ανοίξεις την επόμενη πόρτα και θα μάθεις.

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου. Η Klik Records και η Gabba denim παρουσιάζουν ένα μοναδικό, απογευματινό, Χριστουγεννιάτικο event στην καρδιά της Αθήνας.

Street Outdoors Soundsystem, Locke κ’ Lex (Athens) γεμίζουν με την πιο updated χορευτική μουσική τον πρώτο όροφο του Lighthouse Athens, από τις 6 το απόγευμα και μέχρι τις 11 και μισή το βράδυ.

Ένας συνδυασμός που δε χάνει. Το απόλυτο party των δρόμων της πόλης, ανεβαίνει στον πρώτο όροφο του Lighthouse Athens και υποδέχεται όλους εμάς για μία μοναδική εμπειρία.

Ο έρωτας της Gabba με το denim πηγαίνει πίσω στο 1983. Για τη Gabba, το να φοράς ένα ζευγάρι Gabba jeans, είναι ένας τρόπος να αποδέχεσαι όχι μόνο τις δικές σου, χαριτωμένες ατέλειες, αλλά και όλων των άλλων.

Ο έρωτας της Gabba με την Ομόνοια ξεκινάει την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου.

Χορεύοντας όλοι μαζί, κοιτώντας την πλατεία από τον 1ο όροφο του Lighthouse Athens θα πούμε πως ναι, δεν είμαστε τέλειοι άνθρωποι, αλλά είμαστε όλοι perfectly human.

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022. Brown Lighthouse Athens. Από τις 18:00 έως τις 23:30. Είσοδος 10€ με ποτό.