Η Νατάσα Κουβελά στον ΤΡΟΧΟ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

15/07/2021, 12:17
Η Νατάσα Κουβελά στον ΤΡΟΧΟ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Ο «Τροχός της Τύχης», με τον Πέτρο Πολυχρονίδη, ολοκληρώνει την 7η επιτυχημένη του χρονιά στο Star  και ετοιμάζεται να επιστρέψει για τη νέα τηλεοπτική σεζόν 2021 – 2022, εντελώς ανανεωμένος και πιο συναρπαστικός από ποτέ, για να χαρίσει γέλιο, χαρά, αγωνία, κέφι, ακόμα περισσότερα μετρητά και βέβαια το μεγάλο έπαθλο, ένα αυτοκίνητο!

Μαζί με τον Πέτρο Πολυχρονίδη, για να αποκαλύπτει τις εύστοχες ή μη επιλογές των παικτών, θα είναι η εντυπωσιακή Νατάσα Κουβελά.

Η Νατάσα Κουβελά είναι 22 χρονών και κατάγεται από το Βελεστίνο Μαγνησίας, όπου πέρασε τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια. Από πολύ μικρή ηλικία άρχισε να ασχολείται με τον αθλητισμό. Μόλις 4 χρονών ξεκίνησε να κάνει κολύμβηση και στα 9 της ξεκίνησε η ενασχόληση της με τους λάτιν χορούς. Η άθληση αποτελεί μεγάλο και αγαπημένο κομμάτι της ζωής της αλλά και της οικογένειάς της, καθώς ο μπαμπάς της είναι γυμναστής και ο αδελφός της έπαιζε χρόνια μπάσκετ.

Στα 18 της πέρασε στα ΤΕΦΑΑ (ΑΠΘ) και μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη. Ένα χρόνο αργότερα εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Αθήνα, όπου και συνεχίζει τις σπουδές της στο αντίστοιχο τμήμα του ΕΚΠΑ ενώ παράλληλα έκανε και τα πρώτα της βήματα στον χώρο του modeling, συμμετέχοντας σε επιδείξεις μόδας, όπως του σχεδιαστή υψηλής ραπτικής Βασίλη Ζούλια αλλά και σε καμπάνιες και φωτογραφίσεις για e-shop, ρούχα και αξεσουάρ.