Το νέο YELLOWBOX magazine στα περίπτερα όλης της χώρας

12/10/2021, 12:27
Το νέο YELLOWBOX magazine στα περίπτερα όλης της χώρας

Το νέο τεύχος του YELLOWBOX magazine (Οκτώβριος-Νοέμβριος) βρίσκεται στα περίπτερα όλης της χώρας, από το Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021.

Ειδικότερα, στην ύλη του περιλαμβάνεται ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη, που έχει επιμεληθεί η Βάσια Παρασκευοπούλου, ένας ακόμα διαγωνισμός για νέους συνδρομητές, με δώρα από την εταιρεία Audiodesigner, που απαρτίζεται από ένα σετ καλωδίων της Oehlbach για ηχοσύστημα, συνολικής αξίας €255, καθώς και reviews νέων συσκευών ήχου και εικόνας.

Επιπλέον, στις σελίδες του περιοδικού γίνεται η πρώτη παρουσίαση στην Ελλάδα του εκπληκτικού πικάπ High-End, από την Ιαπωνική TechDAS, η παρουσίαση της συνεργασίας Naim & Focal με το Naim Unity Atom Headphone, review του «θηριώδους» ενισχυτή Mark Levinson No 5805, η πρώτη παγκόσμια συνέντευξη του CEO της DUAL Mr Josef Zellner, review του προβολέα Optoma HD146X και της Τηλεόρασης Panasonic TX-48JZ980, reviews φορητών ηχείων της Harman/Kardon, το φίλτρο ρεύματος της Oehlbach και άρθρο για την τοποθέτηση ηχοσυστήματος σε αυτοκίνητο από την Car Audio Nikou.

Επιπλέον, ο Γιάννης Δρακόπουλος παίρνει συνέντευξη από τον Κώστα Βοζίκη, ενώ ο Βαγγέλης Γιαννίσης συνεχίζει το εκπληκτικό του μυθιστόρημα “SANTA BARBARA” παραθέτοντας το δεύτερο μέρος του. Δεσπόζουσα θέση στο τεύχος, έχει και η δισκοκριτική.

Περισσότερες από 30 σελίδες είναι αφιερωμένες στην αναλυτική παρουσίαση νέων κυκλοφοριών δίσκων βινυλίου και cds, σε ένα μεγάλο άρθρο για την παρουσία του Ζαν-Πολ Μπελμοντό στην Αθήνα και τον Πειραιά το 1971, μέσα από την πένα του Φώντα Τρούσα, στην παρουσίαση της σειράς του NETFLIX “Lupin” από τη Μαρία Τσακίρη και φυσικά στην κριτική και παρουσίαση τίτλων βιβλίων από τον Γιώργο Τρίγκα.

Όλα τα παραπάνω απαρτίζουν ένα «πλούσιο» τεύχος 160 σελίδων. Κάθε τεύχος συνοδεύεται από μοναδικές μουσικές επιλογές από CDs.