Tο «My Emirates Pass» επανέρχεται για το καλοκαίρι

13/06/2018, 11:10
emirates

Η Emirates δίνει την ευκαιρία στους επιβάτες να ζήσουν ακόμα περισσότερες εμπειρίες στο Dubai και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με την επιστροφή του χαρακτηριστικού πάσου της εταιρείας. To “My Emirates Pass” μετατρέπει την κάρτα επιβίβασης της Emirates σε μια αποκλειστική κάρτα μέλους, προσφέροντας αποκλειστικές προσφορές και εκπτώσεις στα ΗΑΕ.

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν με την Emirates προς ή μέσω του Dubai μεταξύ 1ης Ιουνίου και 31ης Αύγουστου 2018, μπορούν να εκμεταλλευτούν μια σειρά προσφορών για κάποια από τα καλύτερα σημεία του Ντουμπάι, δείχνοντας απλώς την κάρτα επιβίβασής τους* και την ταυτότητά τους.

Το “My Emirates Pass” παρέχει στους επιβάτες περισσότερες από 250 προσφορές, συμπεριλαμβανομένων εστιατορίων παγκόσμιας κλάσης. Άλλα προνόμια περιλαμβάνουν μία γκάμα δραστηριοτήτων, όπως επισκέψεις σε θεματικά πάρκα και πολυτελή σπα σε όλη την πόλη . Για πρώτη φορά, καταστήματα λιανικής έχουν προστεθεί στις προσφορές με ειδικές εκπτώσεις σε επιλεγμένα brands. Για να δείτε όλες τις προσφορές πατήστε εδώ.

O Μohammad Ali Hashimi, Αντιπρόεδρος Εμπορικών Προϊόντων της Emirates, ανέφερε σχετικά: «To My Emirates Pass είναι ο καλύτερος τρόπος για κάποιον να ανακαλύψει την έδρα της Emirates, το Ντουμπάι και τα υπόλοιπα ΗΑΕ, από μία ποικιλία εμπειριών που ταιριάζουν σε κάθε γούστο. Στην πόλη προστίθενται συνέχεια αξιοθέατα και εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης, προσφέροντας στους επισκέπτες κάτι νέο για εξερεύνηση από το πρώτο ταξίδι μέχρι το ταξίδι επιστροφής.

Ο προσιτός και για οικογένειες προορισμός προσφέρει διαρκή ηλιοφάνεια, καταστήματα και εστιατόρια παγκοσμίου φήμης, εκπληκτικές παραλίες και εμβληματικά κτίρια. Οι επισκέπτες στο Ντουμπάι μπορούν να χρησιμοποιήσουν το My Emirates Pass για αξιοθέατα παγκόσμιας κλάσης, συμπεριλαμβανομένου του Dubai Park και Resort, που διαθέτει τρία θεματικά πάρκα: το Bollywood Parks™ Dubai, το MOTIONGATE™ Dubai, καθώς επίσης και το πρώτο LEGOLAND® Park και LEGOLAND® Water Park της περιοχής.

Η έδρα της Emirates στο Ντουμπάι συνδέει πάνω από 150 πόλεις, με το δίκτυο των 6 ηπείρων που εξυπηρετεί, μαζί με τους νέους προορισμούς που θα ανακοινώσει αυτό το καλοκαίρι- το Σαντιάγο της Χιλής και το Στάνστεντ του Λονδίνου. Η εταιρεία προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση εν πτήσει από το διεθνές της πλήρωμα που αποτελείται από 135 εθνικότητες και μιλά πάνω από 60 γλώσσες. Η Emirates προσφέρει επίσης προϊόντα αξίας, όπως θέση-κρεβάτι στη Business, τις μεγαλύτερες οθόνες καθίσματων (13.3’’ ) παγκοσμίως στην Οικονομική Θέση και περισσότερα από 3.500 κανάλια του βραβευμένου συστήματος ψυχαγωγίας της εταιρίας, ice.

Όσοι ταξιδεύουν με παιδιά, μπορούν να επωφεληθούν από την εκτεταμένη οικογενειακή προσφορά της Emirates, από επιβίβαση προτεραιότητας σε όλα τα αεροδρόμια, μέχρι ειδικά παιδικά γεύματα, ψυχαγωγία από το ice, αποκλειστικά παιχνίδια και σακούλες δραστηριότητας από το Lonely Planet Kids. Το Emirates Skywards, το βραβευμένο πρόγραμμα επιβράβευσης της εταιρείας, εισήγαγε πρόσφατα μια εμπλουτισμένη προσφορά με τίτλο «Η οικογένειά μου», η οποία επιτρέπει στα μέλη της οικογένειας να συγκεντρώνουν μέχρι και το 100% των Skywards Miles που κερδίζουν στις πτήσεις της Emirates και να διεκδικούν τις ανταμοιβές τους πιο γρήγορα από ποτέ.

Για περισσότερες πληροφορίες για την Emirates, όπως να κλείσετε εισιτήρια ή για την πλήρη λίστα όρων και προϋποθέσεων, επισκεφτείτε www.emirates.com