Η Huawei συνεχίζει δυναμικά business as usual!

30/09/2019, 18:16
maxresdefault

Η Huaweiείναι
ένας κολοσσός της τεχνολογίας παγκοσμίως με τεράστιο υπόβαθρο και ιστορία στην
τεχνογνωσία. Το μότο της Huaweiήταν πάντοτε το MakeitPossible. Ένα μότο που πρεσβεύει και εκφράζει σε κάθε στιγμή της πορείας της. Το
ακατόρθωτο για τη Huawei φαντάζει δυνατό και πρόκληση για περισσότερη δουλειά και μεγαλύτερα
επιτεύγματα.

Γνωρίσαμε τη Huaweiμέσα από μία εκτόξευση στα ύψη της παγκόσμιας αγοράς χάρη στα μοναδικά της smartphonesπου αγαπήθηκαν
αμέσως ακόμα και από τους πλέον απαιτητικούς καταναλωτές. Εκτός όμως από τον
κόσμο των smartphones, η Huaweiέχει ανοίξει τους ορίζοντές της και σε άλλες προϊοντικές κατηγορίες, υλοποιώντας
το όραμα της δημιουργίας ενός smartοικοσυστήματος συσκευών.

Μια σειρά από καινοτόμα προϊόντα τεχνολογίας, όπως είναι το MateBookή το HuaweiWatchGT 2, τα έξυπνα ακουστικά freebuds 3, αλλά και το HiLink, μια πλατφόρμα που ανοίγει διάπλατα το δρόμο σε ένα σύμπαν διασυνδεδεμένων έξυπνων συσκευών, έβαλαν τις βάσεις για να γιγαντωθεί η Huaweiακόμη περισσότερο. Παράλληλα, η Huaweiπαρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις στην αυτόνομη οδήγηση, επικεντρώνεται στις εφαρμογές της έξυπνης οδήγησης και «εναλλακτικής» μετακίνησης.

Η φιλοσοφία σύμφωνα με την οποία συνδέονται smartphone – cloud και σχεδιασμός chipsetυψηλής τεχνολογίας, αποτελεί δομικό συστατικό της τεράστιας επιτυχίας της εταιρείας σε παγκόσμιο επίπεδο, κάνοντας την να ξεχωρίζει και να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα από τον ανταγωνισμό. Με βασικό μήνυμα «MakeitPossible» η Huaweiκάνει τα αδύνατα δυνατά. Καθορίζει τις εξελίξεις στο cloud, κατέχοντας ηγετική θέση στον συγκεκριμένο τεχνολογικό τομέα, διευρύνοντας τις εφαρμογές του και εμπλουτίζοντας διαρκώς την εμπειρία που αποκομίζουν οι καταναλωτές.

«Με σεβασμό στο περιβάλλον και με εφαλτήριο την ισχυρή έρευνα και ανάπτυξη, η Huaweiπαρακάμπτει κάθε εξωγενή δυσκολία και επικεντρώνεται πολλαπλάσια στις δικές της δυνάμεις για να κατακτά νέες κορυφές . Είναι γνωστό ότι business χωρίς δυσκολίες δεν είναι business! Συνεχίζουμε δυναμικά, δηλαδή businessasusual. Oι καταναλωτές είναι πιστοί ακόλουθοί μας στο ανοδικό ταξίδι μας και γνωρίζουν καλά ότι αποζημιώνουμε το αμείωτο ενδιαφέρον τους για τη Huawei με τη συνεχή εξέλιξη της εταιρείας και με τις υψηλές υπηρεσίες και τα μοναδικά προϊόντα που προσφέρουμε. Στοχεύοντας αποκλειστικά στη βελτίωση της καθημερινότητας των καταναλωτών μέσω της τεχνολογίας, για 3η συνεχόμενη χρονιά, μέσω του SmartphoneFestival, δίνουμε τη δυνατότητα στο ελληνικό κοινό να γνωρίσει τις τεχνολογικές εξελίξεις, να ανακαλύψει πώς η τεχνολογία μπορεί να κάνει τη ζωή μας πιο ευέλικτη και απολαυστική και μέσα από το δίκτυο των συνεργατών μας να αποκτήσει τα προϊόντα μας σε προνομιακές τιμές!» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Lin Bing, Country Manager – Terminals της Huawei Ελλάδος.