To Public Marketplace καλωσορίζει τη Media Markt

11/02/2020, 21:00
public-media-markt-up

Οι οικιακές συσκευές της Media Markt διαθέσιμες και στο PublicMarketplace

  • Οι πάνω από 50,5 εκατομμύρια καταναλωτές που επισκέπτονται ετησίως το Public.gr,μπορούν πλέον να επιλέξουν από μία online γκάμα που περιλαμβάνει πάνω από 1,5 εκατομμύρια προϊόντα μεταξύ των οποίων και κορυφαίες, επώνυμες μάρκες οικιακών συσκευών.
  • MediaΜarktστο PublicMarketplace,ξεκλειδώνει μια σειρά από online προσφορές και προνόμια που το Publicπροσφέρει στους online καταναλωτές του.
Το Public Marketplace καλωσορίζει τη MediaMarkt, τη μεγαλύτερη αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στην Ευρώπη.Το portfolio του Public Marketplace ενισχύεται με την έα κατηγορία των μεγάλων οικιακών συσκευών (ψυγείο, πλυντήριο, κουζίνες, τηλεοράσεις κ.ά.), ενώ αυτή των οικιακών μικροσυσκευών (συσκευές μαγειρικής, προσωπικής φροντίδας, κλιματισμός & Θέρμανση κα.) εμπλουτίζεται σημαντικά.Όλες οι κορυφαίες, επώνυμες μάρκες, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές και πάντα με την εξυπηρέτηση που χαρακτηρίζει τόσο τοPublic όσο και τη MediaMarkt.

Η ένταξη των οικιακών συσκευών της MediaMarktστο PublicMarketplace είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένη με τον σκοπό της εταιρείας για συνεχή βελτίωση της ζωής του καταναλωτή μέσα και έξω από το σπίτι, μέσω της προσφοράς μιας μεγάλης γκάμας προϊόντων και αξεπέραστων υπηρεσιών.

Εγκαινιάζοντας τη νέα μεγάλη κατηγορία προϊόντων στο PublicMarketplace αλλά και τη σημαντική αυτή συνεργασία, σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για τους πελάτες του PublicMarketplaceμεγάλες προσφορές έως -58% σε κορυφαίες μάρκες, μεταξύ των οποίων Sony,Siemens, Bosch και Juro-Pro.

Μέσω του Public Marketplace, ο καταναλωτής θα μπορεί
να προμηθευτεί online το ψυγείο ή την τηλεόραση που επιθυμεί και να τα
παραλάβει στο σπίτι ή το γραφείο του απολαμβάνοντας τις αντίστοιχες υπηρεσίες
εγκατάστασης και επέκτασης εγγύησης.

Το Public Marketplace, το 1ο Ελληνικό Marketplace, φιλοξενεί σήμερα πάνω από 220 συνεργαζόμενα καταστήματα, προσφέροντας online περισσότερα από 150.000 προϊόντα σε 6 συνολικά μεγάλες εμπορικές κατηγορίες που καλύπτουν ένα ευρύτατο φάσμα αναγκών.

Σε λιγότερα από 2 χρόνια λειτουργίας, το Public.gr είναι το 1ο marketplace στην Ελλάδα που αλλάζει τα δεδομένα στο χάρτη του ηλεκτρονικού εμπορίου στη χώρα, δίνοντας τη δυνατότητα στα ελληνικά καταστήματα να αποκτήσουν το δικό τους shop-in-a-shop και να έρθουν σε επαφή με πάνω από 50,5 εκατομμύρια επισκέπτες σε ετήσια βάση. Τα προσφερόμενα σε αυτή προϊόντα εμπλουτίζονται διαρκώς, προσελκύοντας σημαντικό αριθμό συνεργατών, πάντα με γνώμονα τις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών.

Σχετικά με την Public και τη MediaΜarkt

Η συνεργασία Public-MediaMarkt ανακοινώθηκε στα τέλη του 2019, με στόχο τη δημιουργία του μεγαλύτερου omnichannel retailer οικιακών/καταναλωτικών ηλεκτρικών, ηλεκτρονικών ειδών και ειδών ψυχαγωγίας σε Ελλάδα και Κύπρο. Η νέα εταιρεία, με συνολικό κύκλο εργασιών που εκτιμάται στα 460 εκατ. Ευρώ για το 2019, διαθέτει 67 φυσικά και 4 online καταστήματα (www.public.gr, www.public-cyprus.com.cy, www.publicbusiness.gr, www.mediamarkt.gr) σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ η ενοποιημένη βάση της αριθμεί 100 εκατ. επισκέπτες.

Το δίκτυο καταστημάτων Public δημιουργήθηκε το 2005, εισάγοντας ένα μοναδικό concept στην αγορά. Σήμερα, θεωρείται ο #1 omnichannel retailer προϊόντων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας με 55 καταστήματα και 3 online stores σε Ελλάδα και Κύπρο (www.public.gr, www.public-cyprus.com.cy, www.publicbusiness.gr). Με οδηγό το όραμά του«Να δημιουργεί το retail του αύριο», η Public συνεχώς καινοτομεί θέτοντας στο επίκεντρο τον πελάτη και τους ανθρώπους της. Στοχεύοντας να προσφέρει ακόμη περισσότερες επιλογές, το 2017 δημιούργησε το 1ο ελληνικό Marketplace, αλλάζοντας τα δεδομένα στον χάρτη του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα. Με μια γκάμα που αριθμεί περισσότερα από 1.156.000 προϊόντα και συνεχώς ανανεώνεται, τα καταστήματα Public προσφέρουν τεράστια ποικιλία, εύρος τιμών και άρτια εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με μια μοναδική αγοραστική εμπειρία. Παράλληλα, στηρίζοντας έμπρακτα τον κλάδο του βιβλίου, έχει θεσμοθετήσει τα Βραβεία Βιβλίου Public, τον μεγαλύτερο θεσμό για το βιβλίο στη χώρα. Οι καινοτομίες της μάρκας και η ανθρωποκεντρική της φιλοσοφία έχουν αναγνωριστεί σε σημαντικούς ελληνικούς και διεθνείς θεσμούς. Περισσότερες πληροφορίες στο www.corporate.public.gr.

Το δίκτυο καταστημάτων Media Markt, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2005, διαθέτοντας 12 φυσικά καταστήματα σε στρατηγικά σημεία της χώρας, καθώς και το ηλεκτρονικό κατάστημα (www.mediamarkt.gr). Το εκτεταμένο δίκτυό της στην Ευρώπη αποτελείται από 1.000 καταστήματα σε 14 χώρες και ανήκει στη MediaMarktSaturn Retail Group, την κορυφαία εταιρεία λιανικού εμπορίου για καταναλωτικές ηλεκτρονικές συσκευές και συναφείς υπηρεσίες, με περισσότερα από 35 χρόνια παρουσίας στις διεθνείς αγορές.