Χρυσή Διάκριση της Barilla Hellas στα Health & Safety Awards 2020

17/06/2020, 09:37
8-9 barilla

Η Barilla Hellas, επενδύοντας με συνέπεια σε δράσεις και πρωτοβουλίες που έχουν στο επίκεντρο την Υγιεινή και την Ασφάλεια των εργαζομένων της, ξεχώρισε στα Health & Safety Awards 2020 με το project “ColllaborAction”, στην ενότητα: Δραστηριότητες Εμπέδωσης Κουλτούρας Υγείας & Ασφάλειας, αποσπώντας το Χρυσό Βραβείο.

Μέσα από την αξιοποιήση της τεχνολογίας, οι εργαζόμενοι γίνονται σε live χρόνο ενεργό και σημαντικό μέρος της διαδικασίας εντοπισμού, καταγραφής και επίλυσης θεμάτων Υ&Α και, κατά συνέπεια, η διαχείριση των τυχόν προβλημάτων γίνεται πιο άμεση και αποτελεσματική. Με το project “CollaborAction”, η Barilla Hellas εμπλουτίζει με άλλο ένα πολύτιμο εργαλείο το «οπλοστάσιό» της, ετσι ώστε να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την κουλτούρα Υγιεινής και Ασφάλειας στον εργασιακό χώρο.

Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί μία ακόμα επιβράβευση των καλών πρακτικών της εταιρείας, και επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο ότι η Υγιεινή και η Ασφάλεια των εργαζομένων είναι αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα και υπόθεση όλων, ανεξαιρέτως απο την ιεραρχική βαθμίδα στην οποία βρίσκονται.

Το βραβείο παρέλαβε ο Γιώργος Αλεξίου, Διευθυντής Εργοστασίου Θήβας της Barilla Hellas, ο οποίος δήλωσε «Η προαγωγή της υγείας στο εργασιακό περιβάλλον εξακολουθεί να είναι μια καθημερινή πρόκληση και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που στη Barilla Hellas έχει, πλέον, εδραιωθεί η αμφίδρομη επικοινωνία Διοίκησης και Εργαζομένων και η ενεργή συμμετοχή όλων σε θέματα που αφορούν την Υγιεινή και την Ασφάλεια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την απρόσκοπτη λειτουργία της παραγωγικής διαδικασίας, αφού διαμορφώνεται για όλους εμάς τους εργαζομένους ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον εργασίας που εξυπηρετεί τις ανάγκες των καταναλωτών μας».