25 χρόνια eBay

01/10/2020, 16:13
1-xnrZpc_400x400

Τα πιο παράξενα και ακριβά αντικείμενα που έχουν πουληθεί ποτέ στο Marketplace

Από Gigayacht και γεύμα με τον Warren Buffett έως σπάνια κάρτα του Honus Wagner, στην eBay θα βρεις οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς, σε ένα ευρύ φάσμα τιμών

Με αφορμή την επέτειο των 25 χρόνων της, η eBay αποκαλύπτει τα πιο παράξενα και ακριβά αντικείμενα που πουλήθηκαν ποτέ στο marketplace. Η παγκόσμια ηγέτιδα στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου μοιράζεται ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τους καταναλωτές, οι οποίοι μπορούν να ανακαλύψουν μέσα από την πλατφόρμα τα αγαπημένα τους αντικείμενα για τους ίδιους και τους αγαπημένους τους. Superyachts, αθλητικά αναμνηστικά, κόμικς και πολλά άλλα διατίθενται σε ένα ευρύ φάσμα τιμών και για όλες τις προτιμήσεις.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της eBay, μερικά από τα πιο ακριβά αντικείμενα που έχουν πουληθεί ποτέ μέσα από την πλατφόρμα είναι: ένα Gigayacht, αξίας $168 εκατ., ένα αεροπλάνο GulfstreamII, το οποίο πουλήθηκε στην τιμή των $4.9 εκατ., ένα γεύμα με τον WarrenBuffet, αξίας $4.5 εκατ., η μικρή πόλη του Άλμπερτ, αξίας $2.5 εκατ., ένα σπίτι με πολεμικό καταφύγιο, το οποίο αγοράστηκε στην τιμή των $2.1 εκατ., μία κάρτα μπέιζμπολ HonusWagner, αξίας $1.1 εκατ., μια FerrariEnzo, αξίας $1 εκατ. και All-Starσυλλεκτικά βιβλία κόμικς, αξίας $936,223.

Όμως οι υπερβολικά υψηλές τιμές δεν προϋποθέτουν απαραίτητα πολυτελή σκάφη και  μεγάλα σπίτια…

Η ιστορία μας έχει διδάξει πως οι παθιασμένοι καταναλωτές μπορεί να αγοράσουν ακόμη κι ένα απλό συλλεκτικό αντικείμενο, που όμως κοστίζει μια περιουσία. Σε αυτή τη λογική, μεγάλα ποσά έχουν καταβληθεί για το ρολόιGrand Complicationsτου Patek Philippe,το ρόπαλο του μπέιζμπολ του Shoeless Joe Jackson, την Tom Brady Play off Contenders Champions hip κάρτα με το εισιτήριο του 2000, το πιάνο του ElvisPresley’s 1912 Wm. Knab&Co., μια MichaelJordan 1997 πολύτιμη μεταλλική κάρτα με πετράδια, καθώς και για ένα Newmar King Aire Motorhome.

Περιττό να αναφέρουμε την «τρέλα» γύρω από τα μοναδικά και ιδιαίτερα ακριβά μοντέλα αυτοκινήτων, που πουλήθηκαν μέσω της eBay, ακολουθώντας το παράδειγμα της FerrariEnzo. Τέτοια παραδείγματα αποτελούν η Porsche 911 GT2 RS, η Mercedes-BenzS-Class MaybachS 650 Cabriolet, η McLaren 675LT Coupe,η Rolls-Royce Other Base Coupe 2-DoorκαιορισμέναμοντέλατηςLamborghini Aventador.

Τα παραπάνω παραδείγματα είναι ενδεικτικά του τι θα μπορούσε να βρει ένας αγοραστής στην eBay και τι κάνει την πλατφόρμα τόσο ξεχωριστή. Το μοναδικό και δυναμικό marketplaceπροσφέρεισε όλους την ευκαιρία να καλύψουν τις ανάγκες και τις μοναδικές τους επιθυμίες. Ανεξάρτητα από την κατηγορία - πολυτελή οχήματα, εντυπωσιακά ρολόγια, συλλεκτικά αντικείμενα, μια ολόκληρη πόλη –ο κάθε καταναλωτής θα βρει αυτό που πραγματικά αναζητά κάθε στιγμή.

Επειδή στην eBay, όλα είναι πιθανά!