Καθαρό τηλεοπτικό τοπίο μόνο με ελέγχους

28/08/2018, 14:29
Νίκος Νικολόπουλος

Η καθαρότητα του τηλεοπτικού τοπίου, με αφορμή τις νέες άδειες, ήταν ανέκαθεν σαφής επιδίωξη του προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, ο οποίος είναι γνωστό ότι έχει αναλάβει πολλές κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες κι έχει κάνει αλλεπάλληλες δημόσιες παρεμβάσεις για να παταχθούν η ανομία και η ασυδοσία στη ζοφερή μιντιακή πραγματικότητα.

Οι άοκνες προσπάθειες του Νίκου Νικολόπουλου επικεντρώνονται αφενός στην εξυπηρέτηση του δημόσιου συμφέροντος και αφετέρου στην υπερίσχυση της διαφάνειας σ’ έναν νευραλγικό τομέα λειτουργίας της Δημοκρατία που επί 28 χρόνια είναι κράτος εν κράτει και φθάνει μέχρι τα όρια της μιντιακής «δικτατορίας»!

Στο πλαίσιο αυτό ο χριστιανοδημοκράτης βουλευτής τον περασμένο μήνα (συγκεκριμένα, στις 6 και την 31η Ιουλίου) απευθύνθηκε εγγράφως στην αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου και πρόεδρο της Ανεξάρτητης Αρχής Έρευνας και Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματική Δραστηριότητα, κ. Άννα Ζαΐρη.

Οι δύο επιστολές του Νίκου Νικολόπουλου συνοδεύονταν από στοιχεία για το καθεστώς λειτουργίας των μίντια και δη στοιχεία που σχετίζονται με το ενδεχόμενο ξεπλύματος «μαύρου χρήματος» και άλλων άνομων πράξεων από την πλευρά καναλαρχών και στελεχών των ΜΜΕ.

«Δεν συγχωρούνται λάθη»