Σε Ρόδο και Κάρπαθο για τους δασικούς χάρτες ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Γ. Αμυράς

10/04/2021, 11:49
Σε Ρόδο και Κάρπαθο για τους δασικούς χάρτες ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Γ. Αμυράς

Τριήμερη περιοδεία σε Κρήτη και Δωδεκάνησα της ηγεσίας του υπουργείου Περιβάλλοντος με στόχο την διευθέτηση της κατάστασης

Στη Ρόδο για το θέμα των δασικών χαρτών στα νησιά της Δωδεκανήσου βρίσκεται σήμερα ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Αμυράς, με σκοπό να καταγράψει τα προβλήματα που έχουν προκληθεί και να γίνουν οι απαιτούμενες διορθωτικές κινήσεις.

Χθες βράδυ, ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας επισκέφθηκε την Κάρπαθο και με το επιτελείο του συναντήθηκε με την Επιτροπή που συστήθηκε από το Επαρχείο Καρπάθου - Ηρωικής νήσου Κάσου αμέσως μετά την ανάρτηση των Δασικών Χαρτών.

Ο βουλευτής κ. Μάνος Κόνσολας σε δηλώσεις του ανέφερε για τη συνάντηση για τους δασικούς χάρτες τα εξής: "Δεν μπορεί να χαρακτηρίζονται δασικές εκτάσεις, περιουσίες των πολιτών. Στη σημερινή σύσκεψη με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργο Αμυρά, στην Κάρπαθο, ζήτησα να γίνει οριζόντια νομοθετική ρύθμιση με βάση τις προτάσεις που κατέθεσα γιατί διαφορετικά οδηγούμαστε σε αδιέξοδο και βάζουμε σε περιπέτειες τους πολίτες".