ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η κυβέρνηση εμπαίζει τον τουριστικό κλάδο

13/05/2021, 16:17
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η κυβέρνηση εμπαίζει τον τουριστικό κλάδο

«Μετά τη θλιβερή παρουσία του υπουργού Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη στο BBC, στην οποία εξέθεσε διεθνώς τη χώρα, ακολουθεί η θλιβερή απόδειξη πως ο ελληνικός τουρισμός ανοίγει -και φέτος- χωρίς σχέδιο», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Οι "άριστοι" της κυβέρνησης στις 13 Μαΐου ανακοινώνουν τα μέτρα, με τα οποία ο ελληνικός τουρισμός θα ανοίξει στις...15 Μαΐου» τονίζει.

«Πρόκειται για τον απόλυτο εμπαιγμό του κλάδου, αφήνοντας στον αέρα χιλιάδες επιχειρηματίες και εργαζόμενους για δεύτερη συνεχή τουριστική σεζόν», συνεχίζει η αξιωματική αντιπολίτευση, ενώ κάνει λόγο για «ιθύνοντες του "επιτελικού κράτους"», που «στρουθοκαμηλίζουν μέχρι την τελευταία στιγμή, άλλοτε κάνοντας πειράματα και άλλοτε αδιαφορώντας για τον ελληνικό τουρισμό και την ελληνική οικονομία, παρότι τους είχαμε εγκαίρως προειδοποιήσει».

«Η προχειρότητα και η ανικανότητα της κυβέρνησης ΝΔ κοστίζουν στον ελληνικό τουρισμό. Η ευθύνη για την εξέλιξη της φετινής τουριστικής σεζόν ανήκει στο ακέραιο στον κ. Μητσοτάκη», καταλήγει.