"Ο κ. Σκουρλέτης επιχείρησε να προσβάλλει τις τοπικές της ΝΔ"

21/04/2022, 13:40

Με ανακοίνωσή του το κυβερνών κόμμα τονίζει ότι μόνο τα μέλη της ΟΝΝΕΔ ξεπερνούν κατά 10 χιλιάδες τα μέλη που ενέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ για το συνέδριο του

Ο κύριος Σκουρλέτης θα έπρεπε να είχε μάθει τόσα χρόνια ότι όση χυδαιότητα και αν επιστρατεύσει, δεν θα καταφέρει να γίνει αρεστός στον κύριο Τσίπρα και τους «προεδρικούς»” επισημαίνει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της, υπογραμμίζοντας ότι “ο κ. Σκουρλέτης επιχείρησε να προσβάλλει τις τοπικές της ΝΔ”.

Η ανακοίνωση της ΝΔ

Μετά την εικόνα διάλυσης που παρουσίασε το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, οι εμπλεκόμενες πλευρές προσπαθούν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις επιστρατεύοντας το μοναδικό πράγμα που έχει απομείνει να τους ενώ πει: το μίσος τους για τη Νέα Δημοκρατία. Τελευταίος (όπως αποδείχτηκε ότι συνηθίζει και στις κάλπες) εμφανίστηκε ο Πάνος Σκουρλέτης να προσβάλει τις τοπικές οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας και τους χιλιάδες πολίτες που δραστηριοποιούνται σε αυτές”.

Παράλληλα η ΝΔ απευθυνόμενη στον κ. Σκουρλέτη τονίζει ότι μόνο τα μέλη της ΟΝΝΕΔ ξεπερνούν κατά 10 χιλιάδες τα μέλη που ενέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ για το συνέδριο του, και τονίζει:

Αφού ο κύριος Σκουρλέτης κόπτεται τόσο για τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας, τον ενημερώνουμε ότι μόνο τα μέλη της ΟΝΝΕΔ ξεπερνούν κατά 10.000 τα μέλη που κατάφερε να εγγράψει ο ΣΥΡΙΖΑ για τις εσωπαραταξιακές τους διαδικασίες. Τον ενημερώνουμε επίσης ότι οι τοπικές μας οργανώσεις σε όλη την Ελλάδα αποτελούν οργανικό κομμάτι της Κοινωνίας των Πολιτών, αποτελώντας τον σύνδεσμο μεταξύ Κυβέρνησης και κοινωνίας, με έντονη πολιτική και κοινωνική παρουσία στις περιοχές τους.

Ο κύριος Σκουρλέτης θα έπρεπε να είχε μάθει τόσα χρόνια ότι όση χυδαιότητα και αν επιστρατεύσει, δεν θα καταφέρει να γίνει αρεστός στον κύριο Τσίπρα και τους «προεδρικούς». Είναι καιρός τόσο για εκείνον, όσο και τους εσωκομματικούς του αντιπάλους να καταλάβουν ότι το πρόβλημά τους δεν είναι η Νέα Δημοκρατία, αλλά το γεγονός ότι οι πολίτες έχουν ξεπεράσει οριστικά τις ιδεοληψίες και τα απωθημένα τους”.

Και η ανακοίνωση της ΝΔ καταλήγει: “Η Νέα Δημοκρατία ενωμένη συνεχίζει να κοιτάει μπροστά, αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις που ανακύπτουν και διαμορφώνοντας τις προοπτικές για ένα καλύτερο κοινό μέλλον”.