Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τον Ολυμπιακό

07/03/2021, 18:11
Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τον Ολυμπιακό

Πιο κοντά στον τίτλο της Super League βρίσκεται από σήμερα ο Ολυμπιακός, μετά το άνετο 3-0 επί της Λαμίας για την 25η αγωνιστική της Super League, μία πριν από το φινάλε της κανονικής περιόδου.

«Καθάρισε» γρήγορα την αναμέτρηση με την Λαμία ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη (3-0) για την 25η αγωνιστική της Super League, προκειμένου να μην σπαταλήσει περισσότερες δυνάμεις καθώς ακολουθεί την Πέμπτη (11/3) το πρώτο ματς με την Άρσεναλ για τους «16» του Europa League. Ο Μπρούμα στο 8’, ο Φορτούνης στο 10’ και ο Ελ Αραμπί στο 33’ πέτυχαν τα γκολ των γηπεδούχων.

Με στόχο να τελειώσει το παιχνίδι από νωρίς μπήκε ο Ολυμπιακός στο ματς και στο 8’ άνοιξε το σκορ με σουτ του Μπρούμα. Δύο λεπτά αργότερα (10’) ο Φορτούνης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 και κάπου εκεί ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να κυριαρχούν και έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Φορτούνη στο 31’ που δεν βρήκε την μπάλα μετά την πάσα του Μπουχαλάκη, αλλά στο 33’ ο Ελ Αραμπί με κεφαλιά πέτυχε το 3-0 σημειώνοντας το 18ο τέρμα του στο φετινό πρωτάθλημα.

Διαδικαστικό χαρακτήρα είχε πλέον το δεύτερο μέρος με τους παίχτες του Πέδρο Μαρτίνς να κάνουν συντήρηση δυνάμεων με μία καλή στιγμή στο 76’ το σουτ του Ραντζέλοβιτς που έφυγε έξω.

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)

Κίτρινες: Μπρούμα – Βασιλακάκης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ρέαμπτσιουκ, Μπα (18΄ Τιάγκο Σίλβα), Παπασταθόπουλος, Λαλά, Μπουχαλάκης (56΄ Μασούρας), Εμβιλά, Μπρούμα, Φορτούνης (46΄ Χασάν), Βαλμπουενά (56΄ Ανδρούτσος), Ελ Αραμπί (62΄ Ραντζέλοβιτς)

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Θεοδωρόπουλος, Τζέιμς, Βύντρα, Ασίγκμπα, Σαραμαντάς, Γκούγκα, Μπιάρνασον (75΄ Σταμούλης), Προβυδάκης (56΄ Κωστίκα), Πίτι (63΄ Μπουλούλης), Ρόμανιτς (46΄ Χατζηστραβός), Βασιλακάκης