Τσιτσιπάς: «Πήρα ενέργεια από τον κόσμο»

17/03/2021, 11:12
Τσιτσιπάς: «Πήρα ενέργεια από τον κόσμο»

O Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε εύκολα με 6-3, 6-1 τον Μπενουά Περ  στην πρεμιέρα του στο Abierto Mexicano (ATP 500) του Ακαπούλκο, πανηγυρίζοντας τη δεύτερη επιτυχία σε τρεις αγώνες, απέναντι στον αντίπαλό του.

«Δεν ήξερα τι να περιμένω από τον Μπενουά σήμερα», είπε ο Τσιτσιπάς.

«Νομίζω ότι είναι κάπως δύσκολο να παίζεις ένα τουρνουά που δεν έχεις παίξει στο παρελθόν. Ένιωσα πολύ υπεύθυνος με τον τρόπο που έπαιξα, οπότε ήταν πολύ ωραίο. Το πλήθος έφερε όλη την ενέργεια, με στήριξε καθ 'όλη τη διάρκεια του αγώνα. Αυτό είναι πάντα σημαντικό, ένιωθα υπέροχα παίζοντας σε αυτόν τον αγώνα», είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που έφτασε στην 11η νίκη του του 2021, μετά από τους back-to-back ημιτελικούς στο Αυstralian Open και στη Μασσαλία.

Στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τον Αμερικανό Τζον Ίσνερ, που νίκησε με 6-4, 6-3 τον Ιταλό Σαλβατόρε Καρούζο.

«Είναι ένας παίκτης που σερβίρει πολύ καλά, οπότε αυτό θα είναι το μεγαλύτερο στοιχείο και ένα πράγμα που θα πρέπει να επιλύσω κατά τη διάρκεια αυτού του αγώνα», είπε για τον Ισνερ. «Ελπίζω πραγματικά ότι μπορώ να παίξω μερικούς καλούς αγώνες στο Ακαπούλκο και να πάρω αγάπη από τους οπαδούς. Σίγουρα πρόκειται να είναι δύσκολα», πρόσθεσε ο Ελληνας πρωταθλητής.