Σάκκαρη: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»

26/07/2021, 09:09
Σάκκαρη: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»

Η Μαρία Σάκκαρη συνέχισε με νίκη στην πρώτη συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς αγώνες, καθώς νίκησε σήμερα εύκολα, στο 2ο γύρο, στο «Ariake tennis Park» του Τόκιο την Νίνα Στογιάνοβιτς από τη Σερβία, με 2-0 σετ και συνεχίζει την πορεία της στο τουρνουά, παίρνοντας την πρόκριση για τις «16» της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης. 

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Νο 19 στην παγκόσμια κατάταξη, μίλησε μετά τον αγώνα για την πρώτη εμπειρία της σε Ολυμπιακούς: «Είναι μία μοναδική εμπειρία. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για μένα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ, αγαπώ πολύ την Ελλάδα και να την εκπροσωπώ σε αυτήν τη διοργάνωση είναι κάτι το απίστευτο. Χαίρομαι πολύ που μπόρεσα και έφτασα εδώ», τόνισε σχετικά και σε ερώτηση για την αγωνιστική της κατάσταση, δήλωσε:

«Αγωνιστικά και στα δύο ματς, δεν έχω κάνει κάτι το φοβερό. Έκανα ό,τι έπρεπε για να κερδίσω, αλλά νομίζω ότι όταν το θες πάρα πολύ και παίζεις με πολλή ψυχή και καρδιά, αυτό ξεπερνάει και το αγωνιστικό επίπεδο. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που ξυπνούν νωρίς και με βλέπουν. Τους αγαπώ που μας στηρίζουν. Ελπίζω να τους κάνουμε πολύ περήφανους».

Στο τέλος η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μίλησε και για το κλίμα στο ολυμπιακό χωριό. «Είναι πολύ ιδιαίτερη η ατμόσφαιρα, είναι πολύ ωραία. Στην αρχή ήταν κάτι πρωτόγνωρο γιατί έχω συνηθίσει να βλέπω τα ίδια άτομα συνέχεια, αλλά μετά συνήθισα και μου άρεσε να βλέπω όλους αυτούς τους αθλητές. Δεν ξέρεις ποιος είναι ποιος, μπορεί ο άλλος να είναι ένας φοβερός αθλητής στο άθλημά του και να μην το γνωρίζεις! Γενικά περνάμε πολύ ωραία, χθες μου κάνανε και ένα πολύ ωραίο δώρο και κόψαμε και τούρτα για τα γενέθλια μου, γενικά είναι όλα υπέροχα».

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ