ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2021: «Επίσημος Ιατρικός Υποστηρικτής» o Όμιλος Ιατρικού Αθηνών

29/07/2021, 14:12
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2021: «Επίσημος Ιατρικός Υποστηρικτής» o Όμιλος Ιατρικού Αθηνών

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών είναι ο «Επίσημος Ιατρικός Υποστηρικτής» (Official Medical Partner) του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2021, που αποτελεί και πάλι μέρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ (WRC).

Έπειτα από 8 χρόνια απουσίας, το «Ράλλυ των Θεών» επιστρέφει, γράφοντας το νέο κεφάλαιο στην ιστορία του, στις 9-12 Σεπτεμβρίου 2021, με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών να παρέχει πλήρη ιατρική υποστήριξη, για ακόμη μία φορά, σε μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς διοργανώσεις που διεξάγονται στη χώρα.

Η συνεργασία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών με την Οργανωτική επιτροπή για τη διεξαγωγή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2021 έγκειται στην ολοκληρωμένη προσφορά ιατρικών καλύψεων, διακομιδών και παροχή πρώτων βοηθειών, σε τυχόν ιατρικές ανάγκες και περιστατικά που θα προκύψουν, για όλους (συμμετέχοντες αθλητές, θεατές, εθελοντές, κ.λπ.), καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Για αυτούς τους σκοπούς, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών παρέχει ιατρικό εξοπλισμό, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και επανδρωμένα ασθενοφόρα, καλύπτοντας έτσι τις διεθνείς προδιαγραφές ασφάλειας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, σύμφωνα με τις οδηγίες της Οργανωτικής Επιτροπής του αγώνα.

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, διαθέτει τις πλέον απαιτητικές διεθνείς πιστοποιήσεις τεχνογνωσίας και την μεγαλύτερη εμπειρία στην κάλυψη κορυφαίων διεθνών αθλητικών, πολιτιστικών, συνεδριακών και λοιπών διοργανώσεων που πραγματοποιούνται στη χώρα μας – όπως για παράδειγμα οι Ολυμπιακοί Αγώνες, διεθνείς κινηματογραφικές παραγωγές, το Delphi Economic Forum, το EU-Arab Summit, συνέδρια του Economist, κ.ά., καθώς και φυσικά προηγούμενες εκδοχές του Ράλλυ Ακρόπολις.

Με αφορμή την ανάληψη του κρίσιμου ρόλου του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, ως ο «Επίσημος Ιατρικός Υποστηρικτής» (Official Medical Partner) του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2021, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Η επιστροφή του Ράλλυ Ακρόπολις, στο καλεντάρι του WRC (Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ), έπειτα από 8 χρόνια, ήταν μία Εθνική προσπάθεια στην οποία ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, ο μοναδικός ελληνικός όμιλος υγείας της χώρας μας, δε θα μπορούσε παρά να συμμετάσχει ενεργά. Είναι τιμή για εμάς, για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αλλά και όλους τους συμπολίτες μας να είμαστε αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της παγκόσμιας διοργάνωσης, η οποία και σηματοδοτεί την δυνατή επιστροφή της χώρας μας στο διεθνές προσκήνιο, μετά την περίοδο της παρατεταμένης κρίσης και έχει σαν στόχο να προβάλει τη χώρα μας διεθνώς».