Ο ΠΑΟΚ «ρώτησε» για Ζαγαρίτη

11/04/2022, 13:11
Ο ΠΑΟΚ «ρώτησε» για Ζαγαρίτη

O Βασίλης Ζαγαρίτης ήταν από τους ελάχιστους παίκτες της Εθνικής Ελπίδων που στάθηκαν (ειδικά στο πρώτο 45λεπτο), απέναντι στην σούπερ Πορτογαλία, στο 0-4 της αναμέτρησης στην Τρίπολη.

Ο 21χρονος αριστερός μπακ παρότι δεν παίζει στην Πάρμα και είναι λογικό να του λείπει ο ρυθμός, κατάφερε σε αυτό τον ένα χρόνο που δουλεύει στην Ιταλία να γίνει πολύ πιο αθλητικός/ δυνατός, να βελτιωθεί τακτικά και να κερδίζει τις εντυπώσεις σκάουτ και ατζέντηδων.

Όσοι τον είδαν κόντρα σε Λιχτενστάιν και Πορτογαλία, είχαν να λένε πως είναι πολύ βελτιωμένος σε σχέση με τον… Ζαγαρίτη του Παναθηναϊκού! Μάλιστα από τους κορυφαίους “φαν” του Θηβαίου ακραίου είναι ο Γρηγόρης Γεωργάτος (ο συντονιστής όλων των εθνικών ομάδων υποδομής). Και όχι μόνο γιατί ο Ζαγαρίτης έχει την … “σέντρα του Γεωργάτου”, όπως λένε στην πιάτσα.

Μπορεί τον περασμένο Δεκέμβριο (αλλά και Γενάρη) το όνομα του Ζαγαρίτη να έπαιξε αρκετα στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, αλλά δεδομένα καμία κίνηση δεν είχε γίνει από τους “ερυθρόλευκους”, είτε προς την Πάρμα, είτε προς τους εκπροσώπους του νεαρού άσου (ανήκει στην Rogon, είναι δηλαδή ομόσταυλος του Κώστα Φορτούνη! Λέγεται πως ο Πέδρο Μαρτίνς προτιμούσε να δουλέψει και να κάνει αριστερό μπακ τον Φώτη Κίτσο, απο το να πάει το κλαμπ στην απόκτηση του “Ζαγάρ”…

Πάμε τώρα και στην αποκάλυψη: ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που όχι απλά “παρακολουθεί” την περίπτωση Ζαγαρίτη, αλλά ήδη έχει κάνει τις πρώτες κινήσεις ενόψει καλοκαιριού! Προς την μανατζερική πλευρά του αριστερού μπακ αφού στην Τούμπα ο Ζαγαρίτης αρέσει, τον βλέπουν και ως επένδυση.

Οι “ασπρόμαυροι” , λοιπόν, ρώτησαν για τις διαθέσεις του παίκτη και κυρίως της Πάρμα, ζήτησαν… πληροφορίες και εκδήλωσαν το πρώτο ενδιαφέρον, δίνοντας “ραντεβού” για τον Ιούνιο! Ο Ζαγαρίτης έχει συμβόλαιο με την Πάρμα ως το 2024, της στοίχισε 480.000 ευρώ τον Γενάρη του 2021 και αμείβεται με 20.0000 ευρώ τον μήνα!