Ο Χριστοβασίλης έκλεισε τον Ταϊρόν Κόνραντ

18/04/2022, 12:49
Ο Χριστοβασίλης έκλεισε τον Ταϊρόν Κόνραντ

Προς πώληση -εκτός από εκείνους που μένουν ελεύθεροι- και παίκτες που προέρχονται από σούπερ σεζόν

Τόσο σε επίπεδο προπονητών (από τον Γιαννίκη στον Μεταξά), όσο και παικτών/στοιχημάτων. Και μπορεί το καλοκαίρι να του φύγουν «εργαλεία» όπως οι Λοντίγκιν/ Σάλιακας/Πίρσμαν, αφού δεν ανανεώνουν τα συμβόλαιά τους και είναι σχεδόν περιζήτητοι, θα βγάλει, όμως, στη βιτρίνα για πώληση και παίκτες που προέρχονται από σούπερ σεζόν.

Όπως ο Χουάν Χοσέ Περέα (η αγορά από τον ΠΑΟ του κόστισε μόλις 50.000 ευρώ το περασμένο καλοκαίρι και τα… σπάει – τον θέλει η ΑΕΚ) ή ο μέσος Καραχάλιος (τον «τσίμπησε» από τον Λεβαδειακό… τσάμπα, έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον απο τον Ιανουάριο ο ΠΑΟΚ).

Το αφεντικό του ΠΑΣ, που εμπιστεύεται πάρα πολύ τον γιο του, ο οποίος λειτουργεί και ως σκάουτ της ομάδας, ήδη έχει βρει τον διάδοχο του Περέα (στην περίπτωση που ο Κολομβιανός πουληθεί) ή διαφορετικά τον μπακ απ του Κόντε στη θέση των φορ.

Ο λόγος για τον Ταϊρόν Κόνραντ! Σουριναμέζος, με ολλανδικό διαβατήριο, στο ύψος και με τα σωματοδομικά χαρακτηριστικά του Περέα, ο οποίος από το καλοκαίρι του 2020 είναι στον Εργοτέλη και την τρέχουσα σεζόν μετράει 25 συμμετοχές - 8 γκολ - 2 ασίστ.

Ο Χριστοβασίλης ήδη έχει κλείσει τον Ταϊρόν Κόνραντ για την νέα σεζόν στον ΠΑΣ. Και περιμένει από τον κόουτς Μεταξά που θα συνεχίσει στον πάγκο (έχει συμβόλαιο άλλωστε ως το 2023) να του φέρει παίκτες από τη Γερμανία…